5 ζώδια που αγαπούν άνευ όρων, ό,τι κι αν συμβεί - iefimerida.gr

5 ζώδια που αγαπούν άνευ όρων, ό,τι κι αν συμβεί

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Η αγάπη είναι ζάλη, που λέει και το γνωστό τραγούδι. Εάν θέλετε να σας αγαπούν άνευ όρων, θα πρέπει να πάρετε έναν σκύλο. Ή τουλάχιστον αυτό λένε συνήθως πολλοί, ισχυριζόμενοι πως τα ανθρώπινα όντα δεν μπορούν να αγαπήσουν άνευ όρων.

Από τη φύση μας είμαστε ασταθείς, εγωιστές, και σε μια εποχή που η επόμενη σχέση μας απέχει μόλις ελάχιστα βήματα, η αγάπη μοιάζει σχεδόν ξεπερασμένη. Τίποτα όμως δεν συγκρίνεται με την αληθινή, ουσιαστική και πραγματική αγάπη.

Μάλιστα, η αστρολογία και τα ωροσκόπια μπορούν να σας πουν ότι υπάρχουν ακόμη εκείνοι που αγαπούν με όλο τους το είναι.

Ποια είναι όμως αυτά τα πέντε ζώδια που μπορούν να αγαπήσουν άνευ όρων;

Ταύρος (20 Απριλίου - 20 Μαΐου)

5 ζώδια που αγαπούν άνευ όρων, ό,τι κι αν συμβεί | iefimerida.gr 0

Οι Ταύροι ζουν και πεθαίνουν για το ρομαντισμό. Αγαπούν να αγαπούν, λατρεύουν να τους αγαπούν και η αγάπη είναι αυτή που τους κάνει να σηκώνονται κάθε μέρα από το κρεβάτι. Και παρόλο που μπορεί να φαίνεται αντιφατικό το γεγονός πως ένας μεγάλος, ισχυρός και συχνά κτητικός ταύρος μπορεί να αγαπήσει άνευ όρων, αυτή είναι η απόλυτη αλήθεια. Και ένα χαρακτηριστικό τους που τούς βοηθά σε αυτό: Το πείσμα τους.

Είναι αυτό το πείσμα, η απροθυμία του να παραιτηθεί που κάνει τον Ταύρο να αγαπάει βαθιά και άνευ όρων.

Καρκίνος (21 Ιουνίου - 22 Ιουλίου)

5 ζώδια που αγαπούν άνευ όρων, ό,τι κι αν συμβεί | iefimerida.gr 1

Επειδή ο Καρκίνος είναι γνωστός για την ευαίσθητη φύση του, όταν πρόκειται για την αγάπη, μπορεί να φανεί πως πιέζει υπερβολικά, αλλά αυτό δεν συμβαίνει. Ο Καρκίνος, επειδή είναι ένας απελπισμένος ρομαντικός, αγαπάει με όλο του το είναι και άνευ όρων.

Σε αντίθεση με τον Ταύρο, ο Καρκίνος δε θέλει να φανείς σαν ηλίθιος και σε περίπτωση χωρισμού θα είναι ο πρώτος που θα φύγει. Ωστόσο, αυτό δεν τους εμποδίζει να σας αγαπήσουν άνευ όρων.

Τοξότης (22 Νοεμβρίου - 21 Δεκεμβρίου)

5 ζώδια που αγαπούν άνευ όρων, ό,τι κι αν συμβεί | iefimerida.gr 2

Γιατί ο Τοξότης αγαπά τόσο πολύ; Επειδή είναι και αισιόδοξος όσο και παράτολμος. Και τα δύο αυτά χαρακτηριστικά είναι εξαιρετικά σημαντικά για να μπορέσει κάποιος να αγαπήσει κάποιον άλλον, άνευ όρων.

Όταν κάτι πάει στραβά, ειδικά με τον σύντροφό του, ο Τοξότης κοιτάζει την φωτεινή πλευρά των πραγμάτων. Στη συνέχεια, αν φανεί ότι η αγάπη τους είναι σε κίνδυνο, ο Τοξότης θα κάνει μία τολμηρή κίνηση προκειμένου να την διατηρήσει άθικτη. Ο Τοξότης δεν αγαπάει μόνο άνευ όρων, αλλά εργάζεται για να διατηρήσει την αγάπη που ξέρει ότι είναι πραγματική και αληθινή.

Ιχθύες (19 Φεβρουαρίου - 20 Μαρτίου)

5 ζώδια που αγαπούν άνευ όρων, ό,τι κι αν συμβεί | iefimerida.gr 3

Για τους Ιχθύες η αγάπη δεν είναι μόνο ρομαντική, αλλά και πλατωνική. Οι Ιχθύες είναι τόσο γεμάτοι από αγάπη, συμπάθεια και φροντίδα για όλα τα άτομα που υπάρχουν στη ζωή τους, που κρατούν ελάχιστα για τον εαυτό τους.

Το να σας αγαπά ένας Ιχθύς είναι πράγματι κάτι εξαιρετικό. Δεν πρόκειται να φύγουν από το πλευρό σας ποτέ, ακόμη και στις περιπτώσεις που κανονικά θα έπρεπε να φύγουν τρέχοντας.

Παρθένος (23 Αυγούστου - 22 Σεπτεμβρίου)

5 ζώδια που αγαπούν άνευ όρων, ό,τι κι αν συμβεί | iefimerida.gr 4

Αυτό που κρατά έναν Παρθένο κολλημένο σε μια αγάπη άνευ όρων είναι ότι δεν ξέουν πώς να φύγουν. Η αγάπη του Παρθένου είναι παγιδευμένη επειδή είναι τόσο συνεπαρμένοι που δεν είναι σίγουροι πως να διαχειριστούν όλη αυτή την αγάπη που νιώθουν.

Αυτό βέβαια δεν είναι τόσο σπουδαίο για τους ίδιους τους Παρθένους, όσο είναι γι’ αυτούς που αγαπιούνται από έναν Παρθένο.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ