O Μπράιαν Ντε Πάλμα γράφει σενάριο θρίλερ για τον Χάρβεϊ Γουάινστιν - iefimerida.gr

O Μπράιαν Ντε Πάλμα γράφει σενάριο θρίλερ για τον Χάρβεϊ Γουάινστιν

O διάσημος σκηνοθέτης Μπράιαν ντε Πάλμα (Φωτογραφία αρχείου: ΑΡ)
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Τέσσερις δεκαετίες μετά το “Carrie” ο Μπράιαν ντε Πάλμα επιστρέφει στα θρίλερ, για να δημιουργήσει μια ταινία τρόμου γύρω από το σκάνδαλο Γουάινστιν.

Ο διάσημος σκηνοθέτης επιτυχιών όπως ο «Σημαδεμένος» αποκάλυψε ότι γράφει το σενάριο ενός θρίλερ αναφορικά με την πολύκροτη υπόθεση του ξεπεσμένου παραγωγού του Χόλιγουντ, τις εξελίξεις της οποίας παρακολουθεί πολύ κοντά, όπως είπε στο Γαλλικό Πρακτορείο.

O Μπράιαν Ντε Πάλμα γράφει σενάριο θρίλερ για τον Χάρβεϊ Γουάινστιν  | iefimerida.gr 0

Ο Χάρβεϊ Γουάνστιν παραδόθηκε την περασμένη εβδομάδα στην αστυνομία της Νέας Υόρκης και με βάση τις καταγγελίες δύο γυναικών, εκ των οποίων η μία είναι η πρώην ηθοποιός Λουτσία Ίβανς, του απαγγέλθηκαν κατηγορίες για βιασμό και σεξουαλικές επιθέσεις, τις οποίες ο ίδιος εξακολουθεί να απορρίπτει. Σε περίπτωση καταδίκης του μπορεί να του επιβληθεί ποινή κάθειρξης έως και 25 χρόνων.

Η πρώην ηθοποιός Λουσία Ίβανς (Φωτογραφία: Facebook)

«Γνωρίζω πολλά από τα εμπλεκόμενα πρόσωπα», είπε ο 77χρονος Ντε Πάλμα. «Χρόνια τώρα ακούω διάφορες ιστορίες».

Τόνισε ακόμη ότι οι σκηνοθέτες καλούνται να εξασφαλίζουν την εμπιστοσύνη και την αγάπη των ηθοποιών και η κατάχρηση αυτής της εμπιστοσύνης «είναι για μένα το χειρότερο που μπορείς να κάνεις για να ικανοποιήσεις τη λαγνεία ή τη λαιμαργία σου».

Από το περασμένο φθινόπωρο που ξέσπασε το σκάνδαλο, το Χόλιγουντ συγκλονίζεται από τις καταγγελίες δεκάδων γυναικών εις βάρος του Γουάινστιν για βιασμούς και σεξουαλικές επιθέσεις.

Ο Ντε Πάλμα είπε ότι το σενάριο που συζητά με Γάλλο παραγωγό θα εστιάζει στη σεξουαλική βία στη βιομηχανία του θεάματος, αν και ο βασικός πρωταγωνιστής δεν θα λέγεται Χάρβεϊ Γουάινστιν.

«Είναι όμως μια ταινία τρόμου μ’ ένα αδηφάγο σεξουαλικά τέρας και η υπόθεση θα εκτυλίσσεται στην κινηματογραφική βιομηχανία», είπε στη γαλλική εφημερίδα Le Parisien.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ