Τόσκας για Ρουβίκωνα: Χαρτάκια πετάνε και έξω από τον Λευκό Οίκο και δεν συλλαμβάνονται - iefimerida.gr

Τόσκας για Ρουβίκωνα: Χαρτάκια πετάνε και έξω από τον Λευκό Οίκο και δεν συλλαμβάνονται

Φωτογραφία: EUROKINISSI/ΓΙΩΡΓΟΣ ΚΟΝΤΑΡΙΝΗΣ
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Τις διαμαρτυρίες που γίνονται έξω από τον Λευκό Οίκο έφερε ως παράδειγμα ο Νίκος Τόσκας, για να εξηγήσει την αντίδραση της αστυνομίας απέναντι στον Ρουβίκωνα.

Και έξω από τον Λευκό Οίκο πετάνε χαρτάκια, αλλά δεν συλλαμβάνονται, ανέφερε ο υπουργός Προστασίας του Πολίοτη, σε συνέντευξη στην εφημερίδα «Τα Νέα».

«Προσπαθούμε να συλλαμβάνουμε όσους εκτρέπονται και παραβαίνουν τον νόμο και τους οδηγούμε στη Δικαιοσύνη», δήλωσε ακόμη και συμπλήρωσε ότι υπάρχουν πάνω από 100 περιπτώσεις στις οποίες οδηγήθηκαν στα δικαστήρια μέλη αυτής της ομάδας.

«Η πραγματικότητα είναι ότι τώρα μπαίνει η αστυνομία στα Εξάρχεια και τώρα γίνεται μια σοβαρή προσπάθεια. Εστιάζουμε στα κυκλώματα ναρκωτικών γιατί αυτά τροφοδοτούν και άλλες παραβατικές καταστάσεις», ανέφερε ο κ. Τόσκας, ο οποίος πρόσθεσε ότι το κύριο πρόβλημα στην περιοχή το δημιουργούν «κάποιοι μπαχαλάκηδες οι οποίοι παρουσιάζονται δήθεν ως επαναστάτες αλλά συνδέονται ή χρησιμοποιούνται από κυκλώματα εμπορίας ναρκωτικών. Συνδέονται και - εκούσια ή ακούσια - αυτά υπερασπίζονται».

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ Νίκος Τόσκας Ρουβίκωνας εξάρχεια
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ