Βρούτσης: Από το 2020 δεν θα υπάρχει ούτε μια αύξηση σε συνταξιούχο - iefimerida.gr

Βρούτσης: Από το 2020 δεν θα υπάρχει ούτε μια αύξηση σε συνταξιούχο

Φωτογραφία: EUROKINISSI/ΛΥΔΙΑ ΣΙΩΡΗ
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

«Δεν θα υπάρχει ούτε μία αύξηση σε συνταξιούχο από το 2020», τόνισε ο Γιάννης Βρούτσης, ο οποίος άσκησε κριτική στην Εφη Αχτσιόγλου, επειδή δεν απάντησε σε σχετική ερώτηση βουλευτών της ΝΔ στη Βουλή.

«Δεν θα υπάρχει ούτε μια αύξηση σε συνταξιούχο, γιατί και οι αυξήσεις του 2019 θα εξανεμιστούν το 2020 λόγω του αφορολογήτου» εξήγησε ο βουλευτής της ΝΔ, μιλώντας στον ΣΚΑΪ.

Ο κ. Βρούτσης κατηγόρησε την υπουργό Εργασίας για αλαζονεία, καθώς η προθεσμία των 25 ημερών που προβλέπεται από τον κανονισμό της Βουλής εξέπνευσε, χωρίς η κ. Αχτσιόγλου να απαντήσει στην ερώτηση 46 βουλευτών της ΝΔ για τις περικοπές στις συντάξεις.

«Η υπουργός όφειλε να απαντήσει για να δοθούν τα στοιχεία, ποιες θα είναι οι περικοπές με τους επανυπολογισμούς. Είναι τρομακτική η αλαζονεία προς τους θεσμούς, τα 2,5 εκατ. συνταξιούχους, την αντιπολίτευση», ανέφερε χαρακτηριστικά.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ