Tελικοί Α1 χάντμπολ: Η ΑΕΚ για την κατάκτηση, ο Ολυμπιακός για την ισοφάριση - iefimerida.gr

Tελικοί Α1 χάντμπολ: Η ΑΕΚ για την κατάκτηση, ο Ολυμπιακός για την ισοφάριση

Φωτογραφία: Εurokinissi
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Ο 4ος τελικός της Handball Premier θα διεξαχθεί σήμερα στις 15:00 (ΕΡΤ3) και δεν αποκλείεται να έχει στο φινάλε... στέψη!

Στο γήπεδο χάντμπολ του ΟΑΚΑ μεταφέρεται η σειρά των τελικών της Handball Premier μετά την μείωση σε 2-1 νίκες από πλευράς Ολυμπιακού ΣΦΠ/Όμιλος Ξυνή. Η ΑΕΚ εξακολουθεί να έχει το προβάδισμα και με νίκη θα κατακτήσει το 3ο πρωτάθλημα της ιστορίας της, ενώ οι «ερυθρόλευκοι» θέλουν να ισοφαρίσουν και να οδηγήσουν την σειρά σε 5ο και τελευταίο παιχνίδι στην έδρα τους.

Το ΟΑΚΑ αναμένεται κατάμεστο από 700 φίλους της ΑΕΚ που περιμένουν να πανηγυρίσουν την κατάκτηση του πρωταθλήματος.

Η Κεντρική Επιτροπή Διαιτησίας όρισε διαιτητές τους Μπέτμαν- Τζαφερόπουλο και παρατηρητές τους Μίγκα- Μπεμπέτσο- Κυριακούλια.

Ο διεθνής εξτρέμ της ΑΕΚ, Στάθης Ζαμπούνης είπε: «Έχουμε αφήσει πίσω την κακή εμφάνιση στον 3ο τελικό και η ομάδα είναι έτοιμη να παρουσιαστεί όπως πρέπει και να πάρει αυτό που τις αξίζει που δεν είναι τίποτα λιγότερο από το πρωτάθλημα. Την Τετάρτη κάναμε παιδαριώδη λάθη, από κακή συγκέντρωση και όχι από κόπωση. Η ομάδα είναι φρέσκια και έχει πολύ μεγάλη θέληση. Θεωρώ ότι πρέπει να δείξουμε μεγαλύτερη προσήλωση στα αμυντικά μας καθήκοντα και να έχουμε καθαρό μυαλό στην επίθεση».

Ο προπονητής του Ολυμπιακού, Γιώργος Ζαραβίνας, δήλωσε: «Εδώ που φτάσαμε όλα τα παιχνίδια είναι τελικοί για εμάς. Αν θέλουμε να μείνουμε ζωντανοί, πρέπει να παρουσιαστούμε καλύτεροι από το δεύτερο παιχνίδι που παίξαμε στο ΟΑΚΑ. Είναι παιχνίδια που χρειάζονται εξήντα λεπτά συγκέντρωση κάτω από οποιεσδήποτε συνθήκες συναντήσουμε. Αν κρατήσουμε το πλάνο μας μπορούμε να διεκδικήσουμε το θετικό αποτέλεσμα».

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ χαντμπολ Α1 Ολυμπιακός αεκ
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ