Καταγγελία Ολυμπιακού σε FIFA/UEFA για εύνοια ΑΕΚ-ΠΑΟΚ - iefimerida.gr

Καταγγελία Ολυμπιακού σε FIFA/UEFA για εύνοια ΑΕΚ-ΠΑΟΚ

Φωτογραφία: Εurokinissi
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Για ακόμη μία φορά ο Ολυμπιακός επισημοποίησε και δημοσιοποίησε τα παράπονα του για τη διαιτησία.

Οι Πειραιώτες απέστειλαν νέα επιστολή στις διεθνείς ομοσπονδίες UEFA-FIFA διαμαρτυρόμενοι για όσα, κατά τη γνώμη τους, συμβαίνουν στο ελληνικό ποδόσφαιρο. Η «ερυθρόλευκη» ΠΑΕ κάνουν λόγο για συνεχή εύνοια των ΑΕΚ και ΠΑΟΚ και βασίζουν την καταγγελία τους σε τρεις άξονες:

Στα επεισόδια του τελικού Κυπέλλου, για τα οποία προσκόμισαν και υλικό από τα όσα έγιναν στο ΟΑΚΑ και τονίζουν ότι αμφότεροι οι φιναλίστ έμειναν τελικά ατιμώρητοι.

Στη διαιτησία, όπου κατά την άποψή τους οι δυο «δικέφαλοι» πήραν σφυρίγματα φέτος, ενώ οι ίδιοι αδικήθηκαν. Ο Ολυμπιακός ζητά την απομάκρυνση συγκεκριμένων διαιτητών, αλλά και των Τριτσώνη-Κουκουλάκη από την ΚΕΔ, ενώ τάσσεται υπέρ του ορισμού ξένων διαιτητών στα κρίσιμα παιχνίδια.

Επίσης οι «ερυθρόλευκοι» αναφέρονται στις αποφάσεις των πειθαρχικών οργάνων, θέτοντας υπόψη συγκεκριμένες περιπτώσεις με εμπλεκόμενους ΑΕΚ-ΠΑΟΚ και κάνοντας λόγο για ευθεία πολιτική παρέμβαση στις αποφάσεις.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ Ολυμπιακός αεκ ΠΑΟΚ διαιτησία
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ