Κατέρρευσε το σύστημα πληρωμών με κάρτες Visa σε χώρες της Ευρώπης - iefimerida.gr

Κατέρρευσε το σύστημα πληρωμών με κάρτες Visa σε χώρες της Ευρώπης

 Φωτογραφία: AP
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Το σύστημα πληρωμών με κάρτες της εταιρείας Visa εμφανίζει προβλήματα στη λειτουργία του, εμποδίζοντας την πραγματοποίηση κάποιων συναλλαγών στην Ευρώπη, μετέδωσε το Sky News.

"Είμαστε αυτή τη στιγμή αντιμέτωποι με μια διακοπή λειτουργίας που εμποδίζει την ολοκλήρωση κάποιων συναλλαγών με Visa στην Ευρώπη", ανακοίνωσε η εταιρεία με ανάρτηση στο λογαριασμό της στο Twitter.

"Ερευνούμε την αιτία και εργαζόμαστε να λύσουμε το πρόβλημα το ταχύτερο δυνατό".

Σε επικοινωνία με το Γαλλικό Πρακτορείο η εταιρεία δεν ήταν σε θέση να αναφέρει τον αριθμό χρηστών καρτών που έχουν επηρεαστεί.

Όπως αναφέρουν βρετανικά μέσα ενημέρωσης, καταναλωτές έλαβαν μηνύματα που τους έλεγαν ότι υπάρχει «διαταραχή των υπηρεσιών», γεγονός που σημαίνει ότι είναι αδύνατον να στείλουν ή να λάβουν χρήματα.

Η εταιρεία Visa ανακοίνωσε ότι το σύστημα πληρωμών της αντιμετωπίζει "διακοπή λειτουργίας" που εμποδίζει "κάποιες συναλλαγές" στην Ευρώπη.

Urgent: VISA outage announcement affecting all merchants nationwide. pic.twitter.com/BMuRLIs5cY

Η Lloyds Bank εξέδωσε ανακοίνωση λέγοντας: «Είμαστε ενήμεροι ότι υπάρχει ένα ζήτημα που επηρεάζει πληρωμές με Visa, το οποίο ερευνάται. Οι συναλλαγές με ΑΤΜ και Mastercard δεν επηρεάζονται. Δουλεύουμε να λύσουμε το πρόβλημα όσο το δυνατόν πιο σύντομα».

We are aware of an industry wide issue effecting Visa payments which is under investigation. ATM and Mastercard transactions are not impacted. We are working to resolve the issue as quickly as possible.

Κατέρρευσε το σύστημα πληρωμών με κάρτες Visa σε χώρες της Ευρώπης | iefimerida.gr 0
Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ VISA σύστημα skynews
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ