Κρήτη: Του έστησαν ενέδρα και τον τραυμάτισαν -Ανθρωποκυνηγητό για τους δράστες - iefimerida.gr

Κρήτη: Του έστησαν ενέδρα και τον τραυμάτισαν -Ανθρωποκυνηγητό για τους δράστες

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Ένα «θερμό» επεισόδιο εκτυλίχθηκε σήμερα στον Μυλοπόταμο Ρεθύμνου όταν άγνωστοι πυροβόλησαν στα πόδια έναν 52χρονο.

Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες του cretapost, όλα συνέβησαν σήμερα το πρωί όταν ο 52χρονος την ώρα που κινούνταν με το αυτοκίνητό του σε δρόμο του Μυλοποτάμου είδε άγνωστους άνδρες να του έχουν κλείσει τον δρόμο.

Ο οδηγός σταμάτησε το αυτοκίνητό του και κατέβηκε για να δει τι είχε συμβεί. Τότε οι άγνωστοι έβγαλαν όπλα και άρχισαν να τον πυροβολούν στα πόδια.

Στη συνέχεια έφυγαν προς άγνωστη κατεύθυνση αφήνοντας αιμόφυρτο τον 40χρονο.

Αξίζει να σημειωθεί ότι ο τραυματισμένος οδηγός μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο Ρεθύμνου όπου και νοσηλεύεται στην χειρουργική κλινική με τραύματα στα πόδια.

«Ο 52χρονος άνδρας ήρθε σήμερα στο Τμήμα Επειγόντων Περιστατικών του νοσοκομείου με τραύμα στο πόδι από σφαίρα. Ευτυχώς δεν φέρει σοβαρό τραύμα και δεν κινδυνεύει η ζωή του. Οι γιατροί φρόντισαν το τραύμα του και στη συνέχεια έγινε εισαγωγή στην Χειρουργική Κλινική για προληπτικούς κυρίως λόγους», επεσήμανε μιλώντας στο cretapost, ο διοικητής του νοσοκομείου Ρεθύμνου, Γιώργος Φραγκιαδάκης.

Σε πλήρη εξέλιξη οι έρευνες

Την ίδια ώρα σε πλήρη εξέλιξη βρίσκονται οι έρευνες των αστυνομικών αρχών για την διαλεύκανση της υπόθεσης. Οι αστυνομικοί αφού έκαναν μία αυτοψία στον χώρο όπου έγινε το “θερμό” επεισόδιο στη συνέχεια εξαπέλυσαν ανθρωποκυνηγητό προκειμένου να βρεθούν οι δράστες.

Πηγή: cretapost.gr

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ Κρήτη Μυλοπόταμος ενέδρα
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ