Το να είσαι γονιός είναι επάγγελμα -Ποια είναι η προϋπηρεσία και ποιος ο μισθός

Είναι η σημαντικότερη «δουλειά» της ζωής μας. Και κανείς δεν μας προετοιμάζει γι’αυτή.

Με απόφαση της Γενικής Συνέλευσης του ΟΗΕ του 2012, η Παγκόσμια Ημέρα του Γονέα γιορτάζεται -και φέτος- σαν σήμερα, 1η Ιουνίου.

Ένας μικρός φόρος τιμής στους γονείς όλου του κόσμου.

Θέση: Γονιός

Job Description: Οι υποψήφιοι πρέπει να διαθέτουν αντοχή, ευελιξία, καλά αντανακλαστικά στον αιφνιδιασμό, εξαιρετικό ταλέντο επικοινωνίας, οργανωτικές ικανότητες και να είναι διατεθειμένοι να δουλέψουν πρωί βράδυ, γιορτές, αργίες και Σαββατοκύριακα, ακόμα και σε 24ωρες βάρδιες. Μακροπρόθεσμα, μπορεί να τους ζητηθεί να αναλάβουν αμισθί μετακινήσεις (σε γιατρούς, νοσοκομεία, σχολεία, φροντιστήρια, θέατρα, σινεμά, malls, κολυμβητήρια, μπαλέτα, camping sites, γήπεδα, πάρτι γενεθλίων, σπίτια κολλητών κ.λπ.), εντός και εκτός έδρας. Υπερωρίες και έξοδα παράστασης δεν καταβάλλονται.

Ευθύνες: Πρέπει να είστε διατεθειμένοι να κρατήσετε αυτή τη δουλειά μέχρι να πεθάνετε. Πρέπει να είστε πρόθυμοι να γίνετε στόχος ειρωνειών, σαρκαστικών σχολίων, επιθέσεων μίσους – τουλάχιστον κατά περιόδους. (Συχνά πυκνά, θα πρέπει να δαγκώνετε τη γλώσσα σας, για να μη μιλήσετε.) Πρέπει να είστε γεροί σαν μουλάρια, για να τα βγάλετε πέρα με εικοσιτετράωρα αϋπνίας (που θα διακόπτονται από ταΐσματα, αλλαγές πανών, αρρώστιες, κλάματα και εμετούς)....

Διαβάστε για την προϋπηρεσία και τον μισθό που πρέπει να παίρνει ένας γονιός, στο Bovary.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ γονείς επάγγελμα μισθός

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ