Η Σερένα Γουίλιαμς ανυπομονεί να γίνει ξανά μητέρα - iefimerida.gr

Η Σερένα Γουίλιαμς ανυπομονεί να γίνει ξανά μητέρα

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Μπορεί η κόρη της Σερένα Γουίλιαμς να είναι μόλις 9 μηνών, αλλά φαίνεται πως η διάσημη πρωταθλήτρια του τένις, έχει ήδη προγραμματίσει το μωρό νούμερο δύο.

Η πρωταθλήτρια τένις παραδέχτηκε, σε συνέντευξή της στο Harper’s Bazaar, πως αν δεν ήταν η σταδιοδρομία της θα ήταν ήδη έγκυος ξανά.

Η Σερένα Γουίλιαμς ανυπομονεί να γίνει ξανά μητέρα  | iefimerida.gr 0

«Αν δεν έπαιζα τένις, θα ήμουν έγκυος τώρα – συγνώμη, είμαι μία από αυτές τις γυναίκες» είπε. «Έχω τραυματιστεί πολλές φορές και πάλι έπαιξα, το σώμα μου έχει μάθει να προσαρμόζεται» πρόσθεσε.

Και η Σερένα, έχει πει ήδη στο σύζυγό της, τον ιδρυτή της Reddit, Αλέξις Οχάνιαν, πως ελπίζει για μία ακόμη κόρη. «Η Ολυμπία χρειάζεται μια μικρή αδερφή και μετά μπορούμε να κάνουμε έναν γιο. Ήμουν σε όλη μου τη ζωή περιτριγυρισμένη από γυναίκες».

Η Σερένα Γουίλιαμς ανυπομονεί να γίνει ξανά μητέρα  | iefimerida.gr 1

Η Σερένα επέστρεψε στα γήπεδα τένις για το πρώτη της Grand Slam στο γαλλικό Όπεν νωρίτερα αυτή την εβδομάδα και θα είναι επίσης στο Γουέμπλετον. Και παρόλο που αγαπά να είναι μητέρα, η Σερένα αποκάλυψε πως υπέφερε από επιλόχεια κατάθλιψη μετά τη δύσκολη γέννα της κόρης της, που την υποχρέωσε να υποβληθεί σε καισαρική και σε χειρουργική επέμβαση για θρόμβους στους πνεύμονες.

Η Σερένα Γουίλιαμς ανυπομονεί να γίνει ξανά μητέρα  | iefimerida.gr 2

«Ειλικρινά, μερικές φορές πιστεύω πως πρέπει να το αντιμετωπίσει κανείς αυτό. Νομίζω ότι οι άνθρωποι πρέπει να μιλάνε περισσότερο γι’ αυτό επειδή είναι σχεδόν όπως το 4ο τρίμηνο, είναι μέρος της εγκυμοσύνης» είπε. «Θυμάμαι μια μέρα, δεν μπορούσα να βρω το μπιμπερό της Ολυμπίας και νευρίασα και με έπιασαν τα κλάματα... γιατί ήθελα να είμαι τέλεια γι’ αυτήν».

Η Σερένα Γουίλιαμς ανυπομονεί να γίνει ξανά μητέρα  | iefimerida.gr 3
Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ