Η τέως βασίλισσα της Ισπανίας, Σοφία, χόρεψε πεντοζάλη σε κρητικό γλέντι [βίντεο]

Ακολουθώντας τα βήματα του πρίγκιπα Καρόλου από την επίσκεψή του στην Κρήτη, η τέως βασίλισσα Σοφία της Ισπανίας με τη σειρά της δεν μπόρεσε να πει «όχι» όταν της είπαν να... μπει στον χορό.

Συγκεκριμένα, η τέως βασίλισσα Σοφία χόρεψε σιγανό πεντοζάλη στη διάρκεια του παραδοσιακού γλεντιού που στήθηκε σε κεντρικό ξενοδοχείου του Ρεθύμνου.

Η ελληνικής καταγωγής τέως βασίλισσα της Ισπανίας βρίσκεται στο Ρέθυμνο για να παρακολουθήσει το τριήμερο διεθνές συνέδριο με θέμα «Η Ελεύθερνα, η Κρήτη και ο έξω κόσμος» που ξεκίνησε χθες.

Ετσι, το βράδυ έδωσε το «παρών» σε μία εορταστική εκδήλωση με παραδοσιακούς κρητικούς χορούς και εδέσματα για τους υψηλούς προσκεκλημένους.

Οσο για το πρόγραμμά της, η γαλαζοαίματη επισκέφτηκε σήμερα, μαζί με την αδερφή της , Ειρήνη το αρχαιολογικό μουσείο Ηρακλείου μένοντας ενθουσιασμένη από τα εκθέματά του και μαθαίνοντας για τα μοναδικά αριστουργήματα της μινωικής τέχνης.

Πριν την άφιξη της βασίλισσας, η αστυνομία με την συνδρομή ειδικά εκπαιδευμένου σκύλου, έλεγξαν εξονυχιστικά τους χώρους του αρχαιολογικού μουσείου Ηρακλείου.

Πηγή: neakriti.gr- Φωτογραφίες: cretalive.gr - Βίντεο: GOODnet Crete

Oι δύο γαλαζοαίματες είχαν συναντήσεις με τοπικούς φορείς και έφαγαν σε κρητικό εστιατόριο του Ηρακλείου.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ