Η πρώτη φωτό του Τομ Κρουζ από το Top Gun 2 θα σε γυρίσει 32 χρόνια πίσω [εικόνες] - iefimerida.gr

Η πρώτη φωτό του Τομ Κρουζ από το Top Gun 2 θα σε γυρίσει 32 χρόνια πίσω [εικόνες]

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Την πρώτη φωτογραφία από την επιστροφή του Top Gun, 32 ολόκληρα χρόνια μετά από την πρώτη προβολή της, δημοσίευσε ο Τομ Κρουζ στο Twitter, τρελαίνοντας τους φαν τους.

Συγκεκριμένα, ο Τομ Κρουζ επιστρέφει ενσαρκώνοντας ξανά τον Πιτ Μίτσελ, αλλά χωρίς την τότε παρτενέρ, την Σάλτον, την οποία είχε υποδυθεί η Κέλι Μακ Γκίλις που σήμερα είναι 60 χρονών.

Η πρώτη φωτό του Τομ Κρουζ από το Top Gun 2 θα σε γυρίσει 32 χρόνια πίσω [εικόνες] | iefimerida.gr 0

#Day1 pic.twitter.com/7jjPL277Es

Στην αφίσα ουσιαστικά από το νέο Top Gun, βλέπουμε τον Τομ Κρουζ να φορά ξανά αυτή την χαρακτηριστική στολή και να ετοιμάζεται για πτήση, κρατώντας στα χέρια το κράνος του ενώ στο πλάνο φαίνεται και το αεροσκάφος του F-14A.

Οσο για το πότε θα βγει το sequel του Top Gun... γι΄αυτό θα πρέπει να περιμένεις ακόμη έναν χρόνο, καθώς είναι προγραμματισμένο για τον Ιούλιο του 2019.

Μέχρι τότε, θυμήσου το θρυλικό πια soundtrack της ταινίας του 1986 , το Take My Breath Away και δες πως ήταν τόσο οι πρωταγωνιστές του Top Gun και πως είναι σημέρα!

A post shared by Dr. Ali El-Ghandour (@vitaleclinic) on May 22, 2018 at 12:50pm PDT

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΤΟP GUN Τομ Κρουζ ΤΑΙΝΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ