Ποια ηθοποιός και παρουσιάστρια θα υποδυθεί τον ρόλο που είχε η Ζωή Λάσκαρη στο «Μαριχουάνα Στοπ» - iefimerida.gr

Ποια ηθοποιός και παρουσιάστρια θα υποδυθεί τον ρόλο που είχε η Ζωή Λάσκαρη στο «Μαριχουάνα Στοπ»

Ζωή Λάσκαρη και Τόλης Βοσκόπουλος στο Μαριχουάνα Στοπ/ Φωτογραφία: Φινος Φιλμ
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

1971. H μουσική κωμωδία «Μαριχουάνα στοπ!» της Φίνος Φιλμ, σε σενάριο και σκηνοθεσία Γιάννη Δαλιανίδη βγαίνει στις κινηματογραφικές αίθουσες και σημειώνει μεγάλη επιτυχία, κόβοντας 312.260 εισιτήρια.

Σε ένα αρχοντικό της Πλάκας ζει ο Ιπποκράτης -που υποδυόταν ο Χρόνης Εξαρχάκος- νοικιάζοντας το υπόγειο του σπιτιού στην Δέσποινα – που υποδυόταν η Μάρθα Καραγιάννη- που είναι ερωτευμένη μαζί του. Ο ξάδελφός του, Αχιλλέας και η φίλη του Πωλίνα θέλουν να κάνουν το σπίτι...νυχτερινό κέντρο. Ο Ιπποκράτης θέλει να το πουλήσουν κι έτσι περιμένουν την ξαδέλφη του Καίτη -που υποδυόταν η αείμνηστη Ζωή Λάσκαρη- από το Λονδίνο να συμφωνήσει κι εκείνη για να αποφασιστεί η τύχη του σπιτιού.

47 χρόνια μετά, οι ήρωες της ταινίας θα ζωντανέψουν και πάλι: αυτή τη φορά σε θεατρική σκηνή. Το καστ αναμένεται να είναι έκπληξη.

Ο Γιώργος Βάλαρης θα έχει την σκηνοθετική επιμέλεια και αποκάλυψε το όνομα που θα υποδυθεί την «Καίτη Λαγοπούλου» που είχε υποδυθεί η Ζωή Λάσκαρη.

Δείτε ποια ηθοποιός και παρουσιάστρια θα υποδυθεί την «Καίτη Λαγοπούλου», στο bovary.gr

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΜΑΡΙΧΟΥΑΝΑ ΣΤΟΠ
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ