Η άγνωστη φιλία του Βέρτη με τον νεαρό επιχειρηματία Μάθιου Στάικος, που δολοφονήθηκε [εικόνες] - iefimerida.gr

Η άγνωστη φιλία του Βέρτη με τον νεαρό επιχειρηματία Μάθιου Στάικος, που δολοφονήθηκε [εικόνες]

Βέρτης με οικογένεια Στάικος/ Φωτογραφία: Instagram
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Φίλος με τον Νίκο Βέρτη ήταν ο 37χρονος Ελληνας επιχειρηματίας, Μάθιου Στάικος από το Τορόντο, ο οποίος πέθανε ακαριαία από σφαίρα στο κεφάλι.

Φίλοι και συνεργάτες του νεαρού επιχειρηματία, είναι συγκλονισμένοι από την τραγική είδηση του χαμού του και δεν μπορούν να πιστέψουν πώς «έφυγε» από κοντά τους τόσο πρόωρα και άδικα.

Ανάμεσα στους φίλους του επιχειρηματία ήταν και ο τραγουδιστής Νίκος Βέρτης, ο οποίος τον Μάρτιο του 2015 είχε βρεθεί στο Τορόντο, στο πλαίσιο μιας περιοδείας του.

Εκεί, ο ίδιος όχι μόνο συναντήθηκε με τον Μάθιου Στάικος, αλλά η οικογένειά του είχε επιφυλάξει μια έκπληξη στον τραγουδιστή, καθώς είχε δώσει το όνομά του σε έναν δρόμο.

Ο Νίκος Βέρτης είχε κόψει την κορδέλα και ήταν τόσο χαρούμενος γι΄ αυτό το γεγονός που είχε αναρτήσει μια φωτογραφία στο Instagram, στην οποία ποζάρει δίπλα στον άτυχο Ματθαίο Στάικο και την οικογένειά του.

Ο τραγουδιστής είχε γράψει μάλιστα στην λεζάντα: «Σήμερα είναι μια ξεχωριστή ημέρα για εμένα φίλοι μου, αφού χάρη στην οικογένεια Στάικου, εδώ στο Τορόντο του Καναδά, που μου επιφύλαξε μια ευχάριστη έκπληξη, εγκαινίασα την Οδό που φέρει το όνομα μου! Δεν ξέρω αν αξίζω κάτι τέτοιο, αλλά δεν μπορώ παρά να τους ευχαριστήσω για αυτη τη μεγάλη τιμή. Στη φωτογραφία η οικογένεια Στάικου και ο Δήμαρχος».

Η άγνωστη φιλία του Βέρτη με τον νεαρό επιχειρηματία Μάθιου Στάικος, που δολοφονήθηκε [εικόνες] | iefimerida.gr 0
Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ