Απίστευτο! Πληρωμένος δολοφόνος διεκδικεί δικαστικά... την αμοιβή του - iefimerida.gr

Απίστευτο! Πληρωμένος δολοφόνος διεκδικεί δικαστικά... την αμοιβή του

Απίστευτο! Πληρωμένος δολοφόνος διεκδικεί δικαστικά... την αμοιβή του
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Με μια παράξενη καταγγελία ήρθε αντιμέτωπος πριν λίγες ημέρες ο Σύνδεσμος Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων, αφού προσέφυγε σε αυτόν, για να βρει το δίκιο του ένας... πληρωμένος δολοφόνος, γιατί δεν τον πλήρωναν οι εντολείς του!

Είναι απίστευτο και όμως αληθινό! Έιχε εντολή να πυροβολήσει στο κεφάλι έναν επιχειρηματία στην Τουρκία, το οποίο και έκανε μεν, δεν τα κατάφερε δε, με αποτέλεσμα η συμμορία που του είχε αναθέσει τη δολοφονία να μην του καταβάλλει το συμφωνηθέν ποσό των 500 χιλιάδων λιρών Τουρκίας.

Σύμφωνα με δημοσίευμα της τουρκικής εφημερίδας «Ταράφ» ο πληρωμένος δολοφόνος ανέφερε στο Σύνδεσμο ότι του ανατέθηκε από συμμορία η δολοφονία επιχειρηματία, αλλά δεν μπόρεσε να εισπράξει την αμοιβή του. Ανέφερε επίσης και τα ονόματα αστυνομικών που μετέχουν στη συμμορία. Τους ισχυρισμούς του πληρωμένου δολοφόνου επιβεβαίωσε και ο επιχειρηματίας Ραχμί Μποσταντζί που ήταν το θύμα της ανεπιτυχούς τελικά απόπειρας δολοφονίας και προσέφυγε στον εισαγγελέα.

Ο Σύνδεσμος Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων ιδρύθηκε το 1986 στην Τουρκία από δικηγόρους, διανοούμενους και ακτιβιστές με σκοπό την προάσπιση των θεμελιωδών ανθρωπίνων δικαιωμάτων.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ