Survivor 2: Το Twitter δείχνει ποιος φεύγει -Και είναι έκπληξη - iefimerida.gr

Survivor 2: Το Twitter δείχνει ποιος φεύγει -Και είναι έκπληξη

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Οι τρεις αποψινοί υποψήφιοι προς αποχώρηση του Survivor 2, φαίνεται ότι έχουν μπερδέψει τελείως το Τwitter.

Ενώ βλέποντας το χθεσινό επεισόδιο όλοι φαντάστηκαν ότι ήρθε η ώρα της Ροδάνθης, σήμερα το πρωί, όπως προκύπτει από το Twitter αλλά και τις διαρροές, φαίνεται ότι όλα άλλαξαν: Η Ροδάνθη φαίνεται να έχει εξασφαλίσει σίγουρη θέση, ενώ παίζει το ποιος θα φύγει ανάμεσα σε Νάσο και Εύη Σαλταφερίδου.

Οι πρώτες διαρροές ήθελαν την Εύη Σαλταφερίδου να αποχωρεί, το δεύτερο κύμα θέλει όμως τον Νάσο Παπαργυρόπουλο να είναι αυτός που μαζεύει τα πράγματά του από τον Αγιο Δομίνικο και επιστρέφει στην Αθήνα.

Και λαμβάνοντας αυτό ως δεδομένο το Twitter αντιδρά με στενοχώρια για το γεγονός ότι έφυγε ο γόης του Survivor 2, ενώ προσπαθεί να βρει και τι έφταιξε. Και προβάλλει διάφορες δικαιολογίες: Οτι έπεσαν όλοι να ψηφίσουν Ροδάνθη για να φύγει η Εύη Σαλταφερίδου και έτσι ξέχασαν να ψηφίσουν τον Νάσο Παπαργυρόπουλο, ότι ψήφισαν οι φαν της Δαλάκα την Ροδάνθη για να αγωνίζεται μαζί της αλλά και ότι με την αλλαγή ομάδας ο Νάσος άλλαξε χαρακτήρα έχασε κοινό και μαζί με το κοινό που ούτως ή άλλως έχασε λόγω μετακόμισης από τους Διάσημους στους Μαχητές, όλα αυτά του κόστισαν.

Σε κάθε περίπτωση όλα αυτά δεν παύουν να είναι παρά εικασίες. Το ποιος θα φύγει απόψε από το Survivor 2 θα το μάθουμε στο τέλος του αποψινού επεισοδίου...

  • ΡΕ ΚΟΛΛΗΜΕΝΟΙ ΑΝ ΤΟ ΔΕΙΤΕ ΑΠΟ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ ΠΛΕΥΡΑ Ο ΝΑΣΟΣ ΕΙΝΑΙ ΜΙΚΡΟΤΕΡΗ ΑΠΩΛΕΙΑ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΜΑΧΗΤΕΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΡΟΔΑΝΘΗ. 
  • ΤΙ ΕΝΝΟΕΊΤΕ ΦΕΥΓΕΙ Ο ΝΑΣΟΣ ΚΑΙ ΜΕΝΕΙ Η ΡΟΔΑΝΘΗ; ΡΕ ΠΑΤΕ ΚΑΛΑ; ΝΑΣΟ ΜΗ ΦΥΓΕΙΣ ΘΑ ΦΑΡΜΑΚΩΘΩ #SurvivorGR
  • ωχ! έτσι & φύγει ο Νάσος, η Εύη που ξέρει πόσο αγαπητός είναι, θα νομίζει ότι αυτή την λατρέψαμε, άσε η Ροδανθή, που θα σιγουρευτεί ότι είναι ισάξια #survivorgr
  • δεν δέχομαι να φύγει ο Νάσος και να μένει ο Μουρούτσος #Survivorgr
  • #survivorgr παιδιά πλάκα κάνετε έτσι; ακόμα τη Ροδάνθη τη Ροδάνθη;
  • #SurvivorGR θα φυγει ο Νάσος διότι όλοι μας είχαμε δεδομένο ότι θα μείνει έτσι κανένας μας δεν τον ψήφισε και ψήφισαν όλοι την Ροδάνθη για να φύγει η Σάλτα,
  • #survivorgr Ροδάνθη καλή συνέχεια στις διακοπές σου, Νάσο το Hollywood είναι κοντά
  • #survivorGR Ο Νασος αποχωρεί για δύο λόγους: 1. Όσοι υποστηρίζουν μαχητές ψήφισαν μαζικά Εύη 2. Έχασε μέρος του κοινοί των διάσημων με δηλώσεις τύπου "δεν υπάρχουν πια διάσημοι" κ.λ.π Όλα τα άλλα περί μαγειρέματος είναι σενάρια επιστημονικής φαντασίας.
  • #survivorgr Παιδιά ο Νάσος έβγαλε εμπάθεια και αλλαγή στην συμπεριφορά του από τότε που άλλαξε ομάδα αυτό φάνηκε. Το αντρίκιο ήταν αν τον ενοχλούσε κάτι στην πρώην ομάδα να το έλεγε. Και για αυτό αντιδράσανε.
  • Συγχαρητήρια σε όλους τους βλάκες που ψήφισαν τη ροδανθη και τελικά φεύγει ο Νάσος.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ