Απεργούν σήμερα οι λιμενεργάτες του ΟΛΠ - iefimerida.gr

Απεργούν σήμερα οι λιμενεργάτες του ΟΛΠ

Φωτογραφία αρχείου: Intimenews/ΧΑΛΚΙΟΠΟΥΛΟΣ ΝΙΚΟΣ
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Στην 24ωρη απεργία που έχει εξαγγείλει για σήμερα, Πέμπτη 31 Μαΐου, το Εργατικό Κέντρο Πειραιά για τα σωματεία μέλη του, συμμετέχει η Ένωση Λιμενεργατών του ΟΛΠ.

«Τα προβλήματα που αντιμετωπίζουμε στην καθημερινότητα, τόσο από τις επιθέσεις που δέχεται ο κλάδος μας όσο και από τις δυσκολίες στη δουλειά μας είναι κοινά και η πραγματικότητα που έχει διαμορφωθεί επιβάλλει σε όλους μας κοινή συμπόρευση και δράση. Η καθυστέρηση υπογραφής νέας Συλλογικής Σύμβασης Εργασίας (ΣΣΕ) που θα διασφαλίζει το μέλλον του κλάδου, η προσπάθεια της εργοδοσίας να απαξιωθεί και να μειωθεί δραματικά ο κλάδος των λιμενεργατών με στόχο να ανοίξει ο δρόμος για ελαστικές μορφές εργασίας και στον ΟΛΠ, είναι μερικά δείγματα γραφής της διοίκησης» αναφέρει σε ανακοίνωσή της η Ενωση Μόνιμων και Δόκιμων λιμενεργατών του ΟΛΠ.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΟΛΠ Απεργία
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ