Ποιοι Έλληνες ηθοποιοί θα πρωταγωνιστήσουν σε τουρκικό σίριαλ - iefimerida.gr

Ποιοι Έλληνες ηθοποιοί θα πρωταγωνιστήσουν σε τουρκικό σίριαλ

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Πολλοί Έλληνες ηθοποιοί αναμένεται να μετακομίσουν στην Κωνσταντινούπολη προκειμένου να πρωταγωνιστήσουν σε τουρκικό σίριαλ, αφού στη χώρα μας οι παραγωγές είναι μετρημένες στα δάχτυλα και η ανεργία στον κλάδο τους «χτυπάει κόκκινο».

Παράλληλα, Έλληνες ηθοποιοί απαιτούνται βάσει σεναρίου ενώ τα γυρίσματα θα πραγματοποιηθούν στην Τουρκία, τη Σμύρνη και στον Μόλυβο της Μυτιλήνης.

Η σειρά λέγεται «Iki yaka bir Ismael», δηλαδή «Δύο όχθες για το Ισμαήλ» και αφηγείται τη ζωή ενός άνδρα, ο οποίος βρίσκεται ανάμεσα σε δύο γυναίκες, η μία ζει στο Αϊβαλί, η άλλη στη Λέσβο και έχουν η καθεμία από τρία παιδιά.

Τον πρωταγωνιστικό ρόλο έχει ο Ozyagalar Erdal, ο ηθοποιός που υποδυόταν τον πατέρα της Ναζλί στην τουρκική σειρά «Τα σύνορα της αγάπης»

Σύμφωνα με την Espresso, μία από τις τηλεοπτικές κόρες του ηθοποιού θα είναι η Ρώμυ Βασιλειάδη, η οποία πρωταγωνιστούσε στον «Σουλεϊμάν τον Μεγαλοπρεπή». Η Ελληνίδα πρωταγωνίστρια που γεννήθηκε στην Κωνσταντινούπολη και είναι αρκετά δημοφιλής στην Τουρκία.

Σύντομα αναμένεται να ολοκληρωθεί το καστ με τους Έλληνες ηθοποιούς, που θα συμμετάσχουν στο σίριαλ.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ