Survivor 2: Αυτή είναι η Χριστίνα, η σύντροφος του Ηλία Γκότση [βίντεο]

Τι κι αν οι Μαχητές δεν κατάφεραν να κερδίσουν το έπαθλο επικοινωνίας στο Survivor, η παραγωγή τους άφησε τελικά να συναντήσουν τα αγαπημένα τους πρόσωπα.

Η κοπέλα, λοιπόν, που τράβηξε τα βλέμματα ήταν η σύντροφος του Ηλία Γκότση, η οποία ταξίδεψε μέχρι τον Αγιο Δομίνικο για να τον συναντήσει για λίγη ώρα.

Η ίδια πέρα από την στιγμή που αγκάλιασε τον σύντροφό της στον στίβο μάχης, είχε την ευκαιρία να τον συναντήσει και μετά και να μιλήσουν οι δυο τους.

Πάντως από την πλευρά τους ο Ηλίας Γκότσης έδειξε ενθουσιασμένος και έκπληκτος όταν την είδε.

«Δεν είχα φανταστεί ποτέ από την αρχή του Survivor ότι μπορεί να μου δινόταν μια τέτοια ευκαιρία… Να δω δηλαδή την κοπέλα μου να έρχεται εδώ. Νομίζω αυτός είναι ακριβώς ο λόγος που είναι η πιο ευτυχισμένη μέρα από την αρχή του Survivor. Ξαφνικά όλοι ξεχάσαμε πείνα, δυσκολίες, αντιξοότητες», ανέφερε ο ιδιος.

Με την σειρά της, η κούκλα σύντροφος του Ηλία Γκότση δεν σταματούσε να του λέει πόσο διαφορετικός είναι και πόσο πολύ έχει αλλάξει, ενώ αυτό που της έκανε εντύπωση ήταν το χρώμα των μαλλιών τoυ.

Το ζευγάρι αγκαλιάστηκε, φιλήθηκε και αφού οι δυο τους μίλησαν για λίγα λεπτά είπαν ένα τελευταίο «γεια».

«Το μόνο που θέλαμε εκείνη τη στιγμή είναι να κλείσουμε τα μάτια και να απολαύσουμε το κάθε δευτερόλεπτο. Γιατί δεν ξέραμε πόσο μπορεί να κρατήσει και άμα θα έχουμε την ευκαιρία να ζήσουμε άλλα λεπτά», είπε μεταξύ άλλων ο Ηλίας Γκότσης.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ