Γιατί «κόπηκε» το «Dancing with the Stars» - iefimerida.gr

Γιατί «κόπηκε» το «Dancing with the Stars»

Γιατί «κόπηκε» το «Dancing with the Stars»
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Η διαφωνία μεταξύ της Ζέτας Μακρυπούλια και του Ant1 όσον αφορά στο οικονομικό κομμάτι είχε ως αποτέλεσμα να ματαιωθεί δύο φορές το γύρισμα για το τρέιλερ του «Dancing with the Stars». Από τότε μέχρι σήμερα, πολλά μεσολάβησαν και όπως όλα δείχνουν, το σόου αναβάλλεται μέχρι νεοτέρας.

Τι συνέβη όμως και πάρθηκε αυτή η απόφαση τη στιγμή που όλα έδειχναν πως σε λίγες μέρες ξεκινάει; Πώς από τη μια στιγμή στην άλλη βρέθηκε μια ολόκληρη παραγωγή, χωρίς δουλειά;

Η αλήθεια είναι πως παράλληλα με τη μείωση του μισθού της Ζέτας, τα στελέχη του σταθμού προσπαθούσαν να μειώσουν όλο το κόστος παραγωγής ώστε να μπορέσει το talent show να βγει στον αέρα. Τελικά όμως, την Παρασκευή τη μεσημέρι, ο ΑΝΤ1 ανακοίνωσε επίσημα πως αναβάλλεται η παραγωγή του «Dancing» και πως αντί για τώρα, σκοπεύουν να το βγάλουν on air στην αρχή της επόμενης σεζόν, τον ερχόμενο Οκτώβριο, δηλαδή χωρίς αυτό να θεωρείται σίγουρο, δεδομένης της δύσκολης οικονομικής κατάστασης στο τηλεοπτικό τοπίο. Κανείς δεν ξέρει, όπως μας είπαν, τι μπορεί να έχει συμβεί μέχρι τον Οκτώβριο.

Σύμφωνα με πληροφορίες, όσοι θα συμμετείχαν στην παραγωγή, θεωρούν υπεύθυνη αυτής της αναβολής τη Ζέτα Μακρυπούλια καθώς το γεγονός ότι δεν έβαλε νερό στο κρασί της, εν μέσω κρίσης, συνετέλεσε ώστε να αναβληθεί το «Dancing» με αποτέλεσμα να βρεθούν χωρίς δουλειά όσοι θα εργάζονταν σε αυτό.

Από το κανάλι πάντως διαρρέει, πως είχε βρεθεί η χρυσή τομή και πως η Ζέτα ήταν έτοιμη να υπογράψει,. Συνεπώς δεν είναι υπεύθυνη για αυτή την εξέλιξη. Το συνολικό κόστος παραγωγής παρέμενε υψηλό και δεν μπορούσε να το σηκώσει ο σταθμός τη δεδομένη χρονική στιγμή.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ