Συγκλονίζει η ιστορία του ταλαντούχου αυτιστικού καλλιτέχνη! [βίντεο] - iefimerida.gr

Συγκλονίζει η ιστορία του ταλαντούχου αυτιστικού καλλιτέχνη! [βίντεο]

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Μπορεί σε ηλικία τριών ετών να διαγνώστηκε με αυτισμό, παρόλα αυτά στα 25 του , ο Κάιλι Κόλμαν ανακάλυψε ότι έχει υπέροχη φωνή και μπορεί να τραγουδάει, ενώ ετοιμάζεται και για το δισκογραφικό του ντεμπούτο.

Μέχρι και το 2009 δεν είχε καταφέρει να πει ούτε μία ολόκληρη πρόταση, καθώς η η ικανότητα ομιλίας του ήταν εξαιρετικά περιορισμένη!

Ωστόσο, το ταλέντο προφανώς ήταν έμφυτο και χρειαζόταν μια αφορμή για να ξεδιπλωθεί. Έτσι, όταν ξεκίνησε μουσική θεραπεία, άρχιζε να εκφράζει τα συναισθήματά του μέσα από το τραγούδι και τη μουσική, χωρίς μάλιστα, να κατέχει προηγούμενη μουσική γνώση.

Η φωνή του μάλιστα είναι υπέροχη, όπως λένε όσοι τον έχουν ακούσει να τραγουδάει. Το αγαπημένο του τραγούδι είναι το «Monday, Monday» των Mamas and Papas, το οποίο έχει ήδη ηχογραφήσει, ενώ τώρα ετοιμάζεται να κάνει και το ντεμπούτο του στη δισκογραφία, αφού ετοιμάζεται να ηχογραφήσει ένα δίσκο με φιλανθρωπικό χαρακτήρα.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ