Βραβείο αριστείας στο Aeolis Tinos Suites - iefimerida.gr

Βραβείο αριστείας στο Aeolis Tinos Suites

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Οι βραβεύσεις και οι επιτυχίες στον χώρο του παγκόσμιου τουρισμού δε σταματούν για το Aeolis Tinos Suites.

Έτσι, η ιστοσελίδα Gohotels.com, ένας από τους κορυφαίους οργανισμούς στον κόσμο εξεύρεσης των καλύτερων διαδικτυακών προσφορών, με πάνω από 2 εκατομμύρια προσφορές ξενοδοχείων σε πάνω από 120.000 προορισμούς παγκοσμίως, απένειμε Βραβείο Αριστείας στο Aeolis Tinos Suites για τις υπηρεσίες που παρείχε στους πελάτες του. Αυτό που αξίζει να τονιστεί είναι ότι η επιλογή των κορυφαίων ξενοδοχειακών συγκροτημάτων από το Gohotels.com δε γίνεται από κάποια επιτροπή, αλλά από τους ίδιους τους πελάτες τους, που έδωσαν τα υψηλότερα ποσοστά αξιολόγησης στο Aeolis Tinos Suites και ιδιαίτερα στους τομείς της τοποθεσίας, των εγκαταστάσεων, της ποιότητας των υπηρεσιών, των δωματίων, της καθαριότητας και υγιεινής του συγκροτήματος.

Και πραγματικά, πώς να μη μαγευτεί κανείς από την ιδανική τοποθεσία του Aeolis Tinos Suites. Κουρνιασμένο στην κορυφή των λόφων, ανάμεσα σε δύο παραδοσιακούς οικισμούς, τον Τριαντάρο και τον Μπερδεμιάρο, προσφέρει ένα γαλήνιο και ήσυχο περιβάλλον, με απίστευτη θέα στο νησί και τα μαγευτικά ηλιοβασιλέματα. Οι αρχικοί και ανακαινισμένοι ξενώνες στο Aeolis χτίστηκαν μόνο με εγχώρια υλικά, όπως Τηνιακό μάρμαρο και πέτρες. Καμιά από τις 34 πολυτελείς σουίτες του Aeolis δεν είναι ίδια με την άλλη. Όλες όμως μοιράζονται εκπληκτικές πανοραμικές εικόνες, ένα μοναδικό μπαλκόνι στο γαλάζιο του Αιγαίου. Εδώ μπορεί να έχει όλα όσα χρειάζεται κάποιος ... γοητεία, άνεση, προστασία της ιδιωτικής ζωής, γαλήνη και ό,τι καλύτερο στην προσωπική πολυτέλεια!

Βραβείο αριστείας στο Aeolis Tinos Suites | iefimerida.gr 0

Επιπλέον, το Aeolis Tinos Suites διαθέτει πολυτελείς ιδιωτικές πισίνες, όλες με την απαράμιλλη θέα του Αιγαίου και των 11 κυκλαδίτικων νησιών που υπάρχουν τριγύρω, να είναι το τέλειο μέρος για να ξεκουραστούν και να χαλαρώσουν οι επισκέπτες. Έτσι, εάν ψάχνεις απλά ένα μέρος για ξεκούραστες και ποιοτικές διακοπές, στο Aeolis θα βρεις δωμάτια με ιδιωτική πισίνα που θα κορέσουν τη δίψα σου για λιτή και απέριττη πολυτέλεια. Το νερό σε όλες τις πισίνες είναι θερμαινόμενο, χωρίς χημικά αλλά με ένα σύστημα ενεργού χλωρίου που ανανεώνεται συνεχώς, έτσι ώστε να μην τσούζει τα μάτια και να μη μυρίζει χλώριο. Επίσης, οι πισίνες είναι στρωμένες με κρυστάλλινη ψηφίδα σε πρασινογάλαζα χρώματα, που δένουν απόλυτα με το φυσικό κάλλος της Τήνου. Ακόμη, το Aeolis χρησιμοποιεί οπτικές ίνες, που αποτελούν ένα από τα πλέον προηγμένα συστήματα φωτισμού και απόλυτα ασφαλή στο νερό, αφού τις διαπερνά μόνο φως. Και φυσικά, τα αποτελέσματα μέσα στην πισίνα είναι εντυπωσιακά από τα εκπληκτικά εφέ και τον ανεπανάληπτο έναστρο ουρανό.

Και βέβαια, στο Aeolis στεγάζεται το εστιατόριο Ζόγκα, δια χειρός του βραβευμένου σεφ Γιώργου Παπαϊωάννου. Η φιλοσοφία του Ζόγκα βασίζεται στις δημιουργικές προτάσεις και τις γαστρονομικές ανησυχίες, που συνδυάζουν τις φρέσκες γεύσεις με τις αγνές πρώτες ύλες από την Τήνο, ενώ το άριστο service και η ικανοποίηση του πελάτη αποτελούν απόλυτη προτεραιότητά του. Τα φρεσκότατα θαλασσινά από τις τράτες του Αιγαίου, η μεγάλη ποικιλία κρεατικών και οι μεθυστικές γεύσεις της πλούσιας κάβας του Ζόγκα – με τον εξειδικευμένο σομελιέ – που απολαμβάνει κάποιος στο Aeolis, αυτό το σπάνιας ομορφιάς μπαλκόνι του Αιγαίου, απογειώνουν όλες τις αισθήσεις.

Σε όλους εμάς τους ανθρώπους του Aeolis Tinos Suites αυτό το βραβείο μάς γεμίζει με περηφάνια και ικανοποίηση. Ταυτόχρονα, όμως, μας δίνει την ευκαιρία για ακόμη μια φορά να τονίσουμε ότι δεν εφησυχάζουμε, αλλά θα συνεχίσουμε να προσφέρουμε τις υπηρεσίες μας, για να κάνουμε τη διαμονή στο συγκρότημά μας πολυτελή, άνετη και ευχάριστη. Θέλουμε να νιώσετε σαν το σπίτι σας μακριά από το σπίτι σας. Και θυμηθείτε: στην Τήνο δε γίνεται μόνο ένα θαύμα!

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ Aeolis Tinos Suites βραβείο Τήνος
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ