Η απόλυτη κωλοτούμπα για το νυφικό της Μέγκαν Μαρκλ -Τι ομολογεί σχεδιάστρια - iefimerida.gr

Η απόλυτη κωλοτούμπα για το νυφικό της Μέγκαν Μαρκλ -Τι ομολογεί σχεδιάστρια

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Και ξαφνικά, η σχεδιάστρια που άσκησε σφοδρή κριτική στην συνάδελφό της που έφτιαξε το νυφικό της Μέγκαν Μαρκλ, τα... παίρνει όλα πίσω.

Και όχι μόνο... Ούτε λίγο ούτε πολύ λέγοντας ότι ο οίκος Givenchy αποτελεί έμπνευση για εκείνη, ομολογεί ότι... αντιγράφει δημιουργίες του.

Τι συνέβη

Η Εμίλια Γουίκστιντ, μετά το βασιλικό γάμο και βλέποντας το Givenchy νυφικό της Κλερ Γουέιτ Κέλερ που εντυπωσίασε τους πάντες, βγήκε και είπε ούτε λίγο πολύ ότι η Βρετανή σχεδιάστρια αντέγραψε το σχέδιο του νυφικού της Μέγκαν Μαρκλ από ένα δικό της.

Είπε ουσιαστικά ότι το 200.000 λιρών μεταξωτό Givenchy νυφικό της Μέγκαν Μαρκλ ήταν αντιγραφή ενός δικού της, 7.000 λιρών νυφικό.

Η κωλοτούμπα

Μετά τις δηλώσεις της Γουίκστιντ ακολούθησαν πικρόχολα σχόλια εναντίον της στα social media και όπως φαίνεται, όλο αυτό, και υπό την προοπτική να μην ξαναπροτιμήσει ρούχα της το παλάτι, τα πήρε όλα πίσω και υποστήριξε ότι ποτέ δεν είπε ότι η Κλερ αντέγραψε το νυφικό της Μέγκαν Μαρκλ.

«Η αυτού μεγαλειότης, δούκισσα του Σάσεξ ήταν πανέμορφη την ημέρα του γάμου της και έχω το μέγιστο θαυμασμό και σεβασμό προς αυτήν. Δεν πιστεύω ότι το νυφικό της ήταν αντίγραφο οποιασδήποτε δική μας δημιουργίας. Τρέφω τον μέγιστο θαυμαστό για την Κλερ Γουέιτ Κέλερ και τον οίκο Givenchy, μια τεράστια πηγή έμπνευσης για μένα. Ελπίζω ότι ο δούκας και η δούκισσα του Σάσεξ θα έχουν ένα πανέμορφη, ευτυχισμένη και αγαπημένη ζωή μαζί».

To νυφικό της Εμίλια Γουίκστιντ:

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Emilia Wickstead Bridal (@emiliawicksteadbridal) στις 23 Μάι, 2018 στις 3:10 πμ PDT

Το Givenchy νυφικό της Μέγκαν Μαρκλ:

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη GIVENCHY (@givenchyofficial) στις 19 Μάι, 2018 στις 6:35 πμ PDT

Η Γουίκστιντ η οποία τώρα εμφανίζεται τόσο ευγενική δεν... ξεχείλιζε ευγένεια στην πρώτη της αναφορά στο νυφικό της Μέγκαν Μαρκλ, θάβοντάς ουσιαστικά την νυφική εμφάνισή της.

«Αν επιλέξεις ένα απλό σχέδιο, η εφαρμογή θα πρέπει να είναι τέλεια. Το νυφικό της ήταν πολύ χαλαρό επάνω της». Ενώ δεν ενέκρινε ούτε το χαλαρό χτένισμα της νύφης. «Αυτό που σκέφτηκα ήταν: ‘Είναι βασιλικός γάμος για όνομα του Θεού – Μάζεψε τα μαλλιά σου».

Τα σχόλιά της αυτά, εξόργισαν τους φανατικούς θαυμαστές της βασιλικής οικογένειας, στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης.

«Η Εμίλια φαίνεται να έχει πολλά νεύρα μιλώντας άσχημα για το νυφικό της δούκισσας του Σάσεξ. Η Εμίλια που εργάζεται ως σχεδιάστρια για την βασιλική οικογένεια δε θα έπρεπε να μιλά έτσι. Εντελώς αντιεπαγγελματικό» έγραψε κάποια χρήστης. «Η Εμίλια είναι μια πολύ πετυχημένη σχεδιάστρια. Έχει ντύσει τη δουισσα του Κέμπριτζ πάνω από μία φορά. Είναι κρίμα που επέλεξε ένα φόρουμ για να κάνει τις καταγγελίες της σχετικά με την ομοιότητα των δύο φορεμάτων. Γιατί δεν απευθυνόταν κατευθείαν στην Givenchy» ανέφερε ένας άλλος και ένας τρίτος πρόσθεσε: «Η Εμίλια μπορεί απλά να χάσει τους βασιλικούς της πελάτες».

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ Μέγκαν Μαρκλ Givenchy νυφικό νύφη
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ