Παναθηναϊκός: Συμφωνία με τον Δώνη, αναλαμβάνει άμεσα - iefimerida.gr

Παναθηναϊκός: Συμφωνία με τον Δώνη, αναλαμβάνει άμεσα

Φωτογραφία: Εurokinissi
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Παναθηναϊκός και Γιώργος Δώνης, συμφώνησαν σε όλα και... προχωρούν μαζί.

Ο Ελληνας προπονητής μαζί με τον ατζέντη του, μίλησαν με τον Νίκο Νταμπίζα την Τρίτη για να συμφωνήσουν στους όρους της συνεργασίας τους και όλα δείχνουν ότι βρισκόμαστε μία... ανάσα από τις υπογραφές (υπάρχει μια απόσταση στο οικονομικό και στη χρονική διάρκεια του συμβολαίου), οι οποίες αναμένονται την Πέμπτη ή την Παρασκευή.

Μαζί με τον Δώνη θα προσληφθούν οι συνεργάτες του, Μάκης Αγγελίνας, Μίοντραν Μένταν, Γρηγόρης Γεωργίτσας, Παναγιώτης Μαλλιαρίτσης και Γιώργος Σ. Γεωργιάδης.

Κατά τη διάρκεια των προηγούμενων ημερών ο Δώνης φέρεται να απέρριψε προτάσεις από αραβική ομάδα (με ετήσιες αποδοχές άνω του ενός εκατ. ευρώ για τον ίδιο και το πενταμελές τιμ του) και από την τουρκική, Ρίζεσπορ, μιας και θέλει να επιστρέψει στην Ελλάδα και στην ομάδα που αγωνίστηκε από την ομάδα Νέων το 1988 μέχρι το 1996 (με δανεισμούς σε Αθηναϊκό, Παναργειακό και ΠΑΣ Γιάννινα), ενώ θα βρει ποδοσφαιριστή τον γιο του Χρήστο Δώνη που συμφώνησε να ανανεώσει.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ