Η Masterchef του Instagram -Το ταλέντο της Μυρτώς Αλικάκη στη μαγειρική μας άνοιξε την όρεξη [εικόνες και βίντεο] - iefimerida.gr

Η Masterchef του Instagram -Το ταλέντο της Μυρτώς Αλικάκη στη μαγειρική μας άνοιξε την όρεξη [εικόνες και βίντεο]

Η Μυρτώ Αλικάκη/ Φωτογραφία: Instagram-myrtoalikaki_official
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Πολλές φορές, συναντάμε ανθρώπους με ξεχωριστά ταλέντα που δεν μπορούμε να αντιληφθούμε αμέσως.

Θα πρέπει να τα εξερευνήσουμε, να τα ανακαλύψουμε με κάποιο τρόπο. Για παράδειγμα, αν η Μυρτώ Αλικάκη δεν διέθετε λογαριασμό στο Instagram, δύσκολα θα μπορούσε να κάνει ευδιάκριτο το μεγάλο ταλέντo της στη μαγειρική. Η ηθοποιός έχει μεράκι και όρεξη για μαγειρικούς πειραματισμούς και τα καταφέρνει περίφημα. Μια «βόλτα» στον λογαριασμό της στο Instagram, είναι η πιο τρανή απόδειξη του ταλέντου της.

Η Μυρτώ Αλικάκη χρησιμοποιώντας τις περισσότερες φορές απλά υλικά, δημιουργεί πεντανόστιμα πιάτα που ενθουσιάζουν τους διαδικτυακούς της φίλους. Οι φωτογραφίες συνοδεύονται από συνταγή. Με απλά λόγια, η ηθοποιός κάνει την εκτέλεση να φαίνεται παιχνίδι. Η ίδια φαίνεται ότι έχει βρει ένα χόμπι που την γεμίζει, της δίνει έμπνευση και την χαλαρώνει. Αν δείτε τις αναρτήσεις της, θα διαπιστώσετε τον ενθουσιασμό της για τη μαγειρική και ίσως να μπείτε στον πειρασμό να φτιάξετε κι εσείς κάποιο πιάτο.

Δείτε φωτογραφίες με τις μαγειρικές δημιουργίες της ηθοποιού, στο bovary.gr

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ Μυρτώ Αλικάκη
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ