Ο οίκος Balenciaga μας τρολάρει: Πουλάει μπλούζα με πουκάμισο (δύο σε ένα) για 1.290 δολάρια! [εικόνες] - iefimerida.gr

Ο οίκος Balenciaga μας τρολάρει: Πουλάει μπλούζα με πουκάμισο (δύο σε ένα) για 1.290 δολάρια! [εικόνες]

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Στα μάτια κάποιων ανθρώπων, η μόδα είναι μια τέχνη που μπορεί να πάρει πολλές μοναδικές και ενδιαφέρουσες μορφές.

Ωστόσο, πολλοί είναι αυτοί που πιστεύουν πως η μάρκα πολυτελών ρούχων Balenciaga μπορεί να παρατράβηξε κάπως το σχοινί, στο όνομα της μόδας, σε ένα από τα πιο πρόσφατα σχέδιά της.

A post shared by Balenciaga (@balenciaga) on May 9, 2018 at 12:32pm PDT

Ο οίκος Balenciaga μας τρολάρει: Πουλάει μπλούζα με πουκάμισο (δύο σε ένα) για 1.290 δολάρια! [εικόνες]  | iefimerida.gr 0

Το «T-shirt shirt» από την φθινοπωρινή κολεξιόν έχει μπερδέψει το διαδίκτυο τόσο για την αισθητική του όσο και για την υπέρογκη τιμή του.

Ο οίκος Balenciaga μας τρολάρει: Πουλάει μπλούζα με πουκάμισο (δύο σε ένα) για 1.290 δολάρια! [εικόνες]  | iefimerida.gr 1

Με κόστος 1290 δολαρίων, το μπλουζάκι αυτό είναι αυτό ακριβώς που λέει το όνομά του. Ένα μπλουζάκι με ένα μακρυμάνικο κουμπωμένο πουκάμισο καρφιτσωμένο στο μπροστινό μέρος.

Σύμφωνα με την ιστοσελίδα της Balenciaga, όπου μπορεί κανείς να το προμηθευτεί, ο χρήστης έχει την επιλογή να φορέσει το μπλουζάκι με το πουκάμισο να κρέμεται από μπροστά ή να φορέσει το πουκάμισο με το μπλουζάκι να κρέμεται στο πίσω μέρος.

Ο οίκος Balenciaga μας τρολάρει: Πουλάει μπλούζα με πουκάμισο (δύο σε ένα) για 1.290 δολάρια! [εικόνες]  | iefimerida.gr 2

Όπως ήταν αναμενόμενο, σχολιάστηκε έντονα στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης.

«Νόμιζα πως αυτό το πουκάμισο Balenciaga ήταν ένα αστείο... είναι πραγματικό και κοστίζει 1.290 δολάρια» έγραψε κάποιος στο Twitter. «Απλώς έκανα το δικό μου διπλό μπλουζάκι και δεν μου κόστισε χιλιάδες δολάρια» ανέφερε κάποιος άλλος. «Είμαι 100% πεπεισμένος ότι ο Balenciaga μας τρολάρει» τόνισε ένας τρίτος ενώ κάποιος άλλος ανέφερε πως ακόμη και το μοντέλο δείχνει μπερδεμένο όπως κι εμείς.

I thought this Balenciaga shirt was a joke.

...Its real and it's $1,290 pic.twitter.com/j0gwfmEaRS

Hey @BALENCIAGA,

I just made my own Double Shirt and it didn't cost thousands of dollars! pic.twitter.com/8daWqAGy7C


Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ Balenciaga πουκάμισο μπλουζάκι
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ