Ενα βασιλικό ζευγάρι σπάει το πρωτόκολλο και κάνει δημόσιο τον λογαριασμό του στο Instagram [εικόνες] - iefimerida.gr

Ενα βασιλικό ζευγάρι σπάει το πρωτόκολλο και κάνει δημόσιο τον λογαριασμό του στο Instagram [εικόνες]

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Την ώρα που οι Βρετανοί βασιλικοί δεν επιτρέπεται να διατηρούν προσωπικά προφίλ στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης –η Μέγκαν Μαρκλ διέγραψε τα δικά της λίγο πριν το γάμο– οι Σουηδοί βασιλείς φαίνεται πως έχουν αντίθετη άποψη.

Μέχρι πριν λίγο καιρό, ο πρίγκιπας Κάρολος Φίλιππος και η σύζυγός του πριγκίπισσα Σοφία διατηρούσαν ιδιωτικό το λογαριασμό τους στο Instagram, αλλά τώρα αποφάσισαν να δημοσιοποιήσουν τις φωτογραφίες τους, προς τέρψιν των θαυμαστών τους.

Välkomna till vårt officiella instagramkonto. Som ni märker har vi redan lagt upp foton under en tid för att ge er en inblick i vårt arbete, de uppdrag vi genomför och framförallt de frågor vi brinner för. Hoppas att ni vill följa oss!

A post shared by Prinsparet (@prinsparet) on May 12, 2018 at 1:26pm PDT

«Καλώς ήρθατε στον επίσημο λογαριασμό μας στο Instagram. Όπως μπορείτε να δείτε, έχουμε ήδη δημοσιεύσει φωτογραφίες εδώ και λίγο καιρό για να σας δώσουμε μια εικόνα για το έργο μας, τα καθήκοντα που εκτελούμε και πάνω από όλα για τα θέματα με τα οποία είμαστε παθιασμένοι» έγραψε το ζευγάρι σε μία selfie με ημερομηνία στις 12 Μαΐου, μία ημέρα πριν 39α γενέθλια του Κάρολου Φιλίππου. «Ελπίζουμε να μας ακολουθήσετε!».

A post shared by Prinsparet (@prinsparet) on Apr 3, 2018 at 12:48pm PDT

Ο λογαριασμός χρονολογείται από τον Ιούνιο του 2012 και περιλαμβάνει στιγμιότυπα από επίσημα πορτρέτα και παρασκήνια από βασιλικές δεξιώσεις μέχρι προσωπικές στιγμές και τρυφερές στιγμές τους με τους γιου τους, τον 2χρονο Αλεξάντερ και το 8 μηνών Γαβριήλ.

A post shared by Prinsparet (@prinsparet) on Mar 13, 2018 at 1:44am PDT

«Οι Γαβριήλ και Αλεξάντερ είναι ακόμη πολύ μικροί, αλλά είναι τόσο συναρπαστικό να ακολουθούμε την ανάπτυξή τους» ανέφερε ο Κάρολος Φίλιππος στο σουηδικό περιοδικό Kupe τον περασμένο Νοέμβριο. «Είναι υπέροχο να είμαστε μέρος του ταξιδιού τους» τόνισε ενώ η πριγκίπισσα Σοφία πρόσθεσε: «Προσπαθούμε να δημιουργούμε όσο περισσότερο οικογενειακό χρόνο μπορούμε τα βράδια, με το μπάνιο τους και την νυχτερινή ρουτίνα τους».

A post shared by Prinsparet (@prinsparet) on Feb 14, 2018 at 4:44am PST

A post shared by Prinsparet (@prinsparet) on Dec 1, 2017 at 3:26pm PST

A post shared by Prinsparet (@prinsparet) on Dec 24, 2017 at 3:00pm PST


Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ