Οι atenistas ενώνουν όσους ψάχνουν... συγκάτοικο! - iefimerida.gr

Οι atenistas ενώνουν όσους ψάχνουν... συγκάτοικο!

Οι atenistas ενώνουν όσους ψάχνουν... συγκάτοικο
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Όσους ψάχνουν συγκάτοικο για να μοιραστούν τα έξοδά τους επιχειρούν να ενώσουν με τη νέα τους δράση οι atenistas, φέρνοντας σε... γνωριμία τους Αθηναίους, που λόγο κρίσης αδυνατούν να ανταποκριθούν στις καθημερινές τους υποχρεώσεις.

Στη συνάντηση που είχαν οργανώσει χθες στην πλατεία Κοτζιά οι atenistas, με προσκεκλημένους όσους Αθηναίους επιθυμούσαν να συγκατοικήσουν ή να συστεγαστούν, παρευρέθηκαν τουλάχιστον 300 άτομα, όλων των ηλικιών, από νεαρούς φοιτητές, μέχρι άτομα πολύ μεγαλύτερης ηλικίας.

Τα άτομα που συγκεντρώθηκαν, στην πλειοψηφία τους, είτε είχαν σπίτι και έψαχναν συγκάτοικο, είτε έψαχναν κάποιον για να νοικιάσουν μαζί, είτε επιθυμούσαν να μοιραστούν τα έξοδα του γραφείου και να συστεγαστούν επαγγελματικά.

Αν και οι δράσεις των atenistas ξεκίνησαν με στόχο τον εξωραϊσμό και τη βελτίωση της αισθητικής των δημοσίων χώρων της Αθήνας, πλέον έχουν στραφεί σε άλλες πρωτοβουλίες που στοχεύουν στην καταπολέμηση της φτώχειας και της κοινωνικής ανέχειας.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ