Διαγωνιζόμενος στο Britain’s Got Talent παραλίγο να πεθάνει στη σκηνή [εικόνες & βίντεο] - iefimerida.gr

Διαγωνιζόμενος στο Britain’s Got Talent παραλίγο να πεθάνει στη σκηνή [εικόνες & βίντεο]

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Παραλίγο τραγωδία θα σημειωνόταν στην εκπομπή «Britain’s Got Talent» χθες το βράδυ, όταν ένας διαγωνιζόμενος που επιχειρούσε ένα επικίνδυνο κόλπο κόντεψε να πεθάνει στη σκηνή.

Στην χθεσινή του παράσταση, ο διαγωνιζόμενος προσπάθησε να ανοίξει κάποιες κλειδαριές ενώ το κεφάλι του ήταν βυθισμένο μέσα στο νερό. Αλλά ο Ματ Τζόνσον αναγκάστηκε τελικά να καλέσει το ιατρικό προσωπικό κατά τη διάρκεια του ζωντανού ημιτελικού του διαγωνισμού.

Στο βίντεο, φαίνεται ο διαγωνιζόμενος που προσπαθεί να ελευθερωθεί όταν ξεπέρασε το χρονικό όριο της ζώνης ασφαλείας του, προτού τελικά πείσει το ιατρικό προσωπικό πως χρειάζεται βοήθεια. Πριν ξεκινήσει την παράστασή του, ο τολμηρός Τζόνσον παραδέχτηκε πως υπάρχει «μεγάλη πιθανότητα» να πεθάνει και πως έθετε τον εαυτό του στην «κόλαση επί γης» προκειμένου να κάνει το επικίνδυνο κόλπο.

Διαγωνιζόμενος στο Britain’s Got Talent παραλίγο να πεθάνει στη σκηνή [εικόνες & βίντεο]  | iefimerida.gr 0

Αφού κλειδώθηκε σε ένα μεταλλικό γιλέκο με τρεις κλειδαριές γύρω από το στήθος του, ο Ματ στη συνέχεια κλείδωσε το κεφάλι του σε ένα διαφανές κλουβί από πλέξιγκλας το οποίο ήταν γεμάτο με νερό.

Διαγωνιζόμενος στο Britain’s Got Talent παραλίγο να πεθάνει στη σκηνή [εικόνες & βίντεο]  | iefimerida.gr 1

Καθώς περνούσαν τα δευτερόλεπτα, ο διαγωνιζόμενος φαινόταν να τα πηγαίνει καλά καθώς κατάφερε να βγάλει τις χειροπέδες του και άρχισε να προσπαθεί να ξεκλειδώσει τις κλειδαριές στο γιλέκο του. Ωστόσο, πέρασαν γρήγορα τα 1’ και 45’’ που είχε θέσει ο ίδιος ως όριο και που είχε πει πως αν τα ξεπερνούσε μπορεί να είχε και πρόβλημα.

Διαγωνιζόμενος στο Britain’s Got Talent παραλίγο να πεθάνει στη σκηνή [εικόνες & βίντεο]  | iefimerida.gr 2

Στη συνέχεια διακρίνεται το ιατρικό προσωπικό να εισέρχεται στη σκηνή, όταν κουνάει τα χέρια του σε μια απεγνωσμένη προσπάθεια να ελευθερωθεί προτού ζητήσει βοήθεια.

Τελικά, ο Ματ Τζόνσον απελευθερώθηκε στα 2’ και 21 δευτερόλεπτα και έδειχνε εμφανώς ταραγμένος όταν επιτέλους ανέπνευσε.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ