Stoiximan.gr Basket League: Ετοιμοι για... σκούπα Παναθηναϊκός και Ολυμπιακός - iefimerida.gr

Stoiximan.gr Basket League: Ετοιμοι για... σκούπα Παναθηναϊκός και Ολυμπιακός

Φωτογραφία: Eurokinissi
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Την ευκαιρία να... καθαρίσουν την πρόκριση στους τελικούς της Stoiximan.gr Basket League έχουν Παναθηναϊκός και Ολυμπιακός.

Οι «αιώνιοι» ψάχνουν το 3-0 απέναντι σε ΠΑΟΚ και Προμηθέα αντίστοιχα, που θα τους δώσει και το εισιτήριο για τους μεγάλους τελικούς του πρωταθλήματος.

Πρώτος στη «μάχη» ρίχνεται ο Παναθηναϊκός. ο όποιος θα αντιμετωπίσει στη Θεσσαλονίκη τον ΠΑΟΚ (18:30, ΕΡΤ1) και θα ψάξει το τρίτο του σερί θετικό αποτέλεσμα. Ο Τσάβι Πασκουάλ μπορεί να υπολογίζει κανονικά στον Νικ Καλάθη, ενώ από την άλλη, ο Ηλίας Παπαθεοδώρου θα έχει στη διάθεση του τον Λάκι Τζόουνς.

Λίγο αργότερα, στις 20:30 (ΕΡΤ2), ο Προμηθέας θα φιλοξενήσει τον Ολυμπιακό στην Πάτρα στον τρίτο ημιτελικό της σειράς. Οι «ερυθρόλευκοι» αν και σάρωσαν στο πρώτο παιχνίδι (108-71), ωστόσο στο Game 2 έκαναν τα εύκολα-δύσκολα, με αποτέλεσμα οι Πατρινοί να φτάσουν πολύ κοντά στη νίκη(89-88). Ο Μάκης Γιατράς περιμένει τον τραυματία Μιλόσεβιτς, με τον Γιάννη Σφαιρόπουλο να μην προβληματίζεται για κάποια νέα απουσία.

Το πρόγραμμα (29/05):

18:30 ΠΑΟΚ – Παναθηναϊκός (ΕΡΤ1)

20:30 Προμηθέας – Ολυμπιακός (ΕΡΤ2)

*Αν χρειαστεί 4ος αγώνας σε κάποια σειρά, αυτός θα λάβει χώρα την Πέμπτη 31/05. Κι αν χρειαστεί 5ος, θα γίνει την Κυριακή 03/06.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ