Δημοσίευμα κάνει λόγο για κίνηση της ΑΕΚ να αγοράσει τον Αραούχο - iefimerida.gr

Δημοσίευμα κάνει λόγο για κίνηση της ΑΕΚ να αγοράσει τον Αραούχο

Ο Σέρχιο Αραούχο / Φωτογραφία: Eurokinissi
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Το ενδεχόμενο να επιστρέψει στην Ελλάδα και την ΑΕΚ σκέφτεται ο Αραούχο, σύμφωνα με δημοσίευμα.

Όπως αναφέρει η Sportday, η Ένωση έκανε μια τελευταία προσπάθεια για την αγορά του 26χρονου στράικερ προσφέροντας στη Λας Πάλμας ένα υψηλό ποσό και ποσοστό μεταπώλησης που φτάνει το 35%.

Ο Αργεντινός φορ αλλά και ο πατριός του, που μιλάει απευθείας με τον Δημήτρη Μελισσανίδη, ψηφίζει Ελλάδα και έχει ως κίνητρο το Τσάμπιονς Λιγκ.

Βέβαια, η παρουσία του Μανόλο Χιμένεθ, πλέον, στον πάγκο της ισπανικής ομάδας μάλλον δυσκολεύει περισσότερο την προσπάθεια των «κιτρινόμαυρων».

Κανείς δεν πρέπει να αποκλείσει, βέβαια, και το σενάριο να οδηγηθούμε εκ νέου σε ένα... καλοκαιρινό σίριαλ αρκετών επεισοδίων μέχρι το φινάλε του καλοκαιριού προκειμένου να οριστικοποιηθεί είτε η παραμονή του Αραούχο στη Λας Πάλμας, είτε η επιστροφή του για... μόνιμη εγκατάσταση στην ΑΕΚ.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ αραουχο αεκ Λας Πάλμας
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ