Στο «κόλπο» για Πασχαλάκη η Γαλατάσαραϊ - iefimerida.gr

Στο «κόλπο» για Πασχαλάκη η Γαλατάσαραϊ

Ο Αλέξανδρος Πασχαλάκης / Φωτογραφία: Eurokinissi
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Η αρχή έγινε με τη Νάπολι, ακολούθησε η Σπόρτινγκ Λισαβόνας και τώρα η Γαλατάσαραϊ προστίθεται στις ομάδες που δείχνουν ενδιαφέρον για τον Ελληνα τερματοφύλακα του ΠΑΟΚ.

Ο Αλέξανδρος Πασχαλάκης στα 22 του χρόνια δοκίμασε την τύχη του στην Τουρκία και στη Γαλατάσαραϊ , η οποία σύμφωνα με σημερινά δημοσιεύματα στη γειτονική χώρα, δείχνει ενδιαφέρον για την απόκτησή του.

Ήταν το 2007 όταν η Γαλατάσαραϊ του πρότεινε να δοκιμαστεί και όντως ταξίδεψε στην Σουηδία και συμμετείχε στην προετοιμασία, έφτασε τότε πολύ κοντά στο να υπογράψει συμβόλαιο, όμως έπιανε θέση ξένου και λόγω των περιορισμών στην Τουρκία η μεταγραφή δεν ολοκληρώθηκε ποτέ.

Τώρα, οι πρωταθλητές Τουρκίας αναζητούν τον παρτενέρ του Φερνάντο Μουσλέρα κάτω από τα δοκάρια τους, καθώς τα συμβόλαια των Καρασό και Ισκάν ολοκληρώνονται και δεν πρόκειται να ανανεωθούν, με τον Φατίχ Τερίμ να έχει δώσει εντολή για την εξεύρεση τερματοφύλακα.

Οπως επισημαίνεται και στα τουρκικά ΜΜΕ ο ΠΑΟΚ αξιώνει το ποσό των 5 εκατομμυρίων ευρώ για να παραχωρήσει τον Πασχαλάκη.

Πηγή: gazzetta.gr

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ