Survivor 2: Η στιγμή που ο Μουρούτσος βλέπει μπροστά του τη Λάουρα Νάργες, μετά από μήνες [βίντεο] - iefimerida.gr

Survivor 2: Η στιγμή που ο Μουρούτσος βλέπει μπροστά του τη Λάουρα Νάργες, μετά από μήνες [βίντεο]

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Με όλες τους τις δυνάμεις θα παλέψουν για το σημερινό έπαθλο οι παίκτες του Survivor, καθώς όποιος κερδίσει θα έχει την ευκαιρία να δει ένα αγαπημένο του πρόσωπο.

Συγκεκριμένα, οι δύο ομάδες θα πρέπει να αγωνισθούν για το έπαθλο της επικοινωνίας, του οποίου οι νικητές θα περάσουν ένα ολόκληρο απόγευμα με τα αγαπημένα τους πρόσωπα που ταξίδεψαν από την Ελλάδα στον Άγιο Δομίνικο.

Όπως φαίνεται και στο τρέιλερ, τόσο η Δαλάκα και η Ροδάνθη, όσο και οι υπόλοιποι παίκτες δεν μπορούν να κρατήσουν τα δάκρυά τους τη στιγμή που βλέπουν τα αγαπημένα τους πρόσωπα και ορμάνε πάνω τους να τους αγκαλιάσουν.

Μάλιστα στο τέλος του trailer βλέπουμε ακόμη μια έκπληξη και συγκεκριμένα μία παλαιότερη παίκτρια του Survivor, η οποία βρέθηκε εκεί για να δει τον σύντροφό της.

Ο λόγος για τη Λάουρα Νάργες, η οποία βρέθηκε στο εξωτικό νησί για τον Μιχάλη Μουρούτσο. Η ίδια, όπως φαίνεται και στο βίντεο, ήταν φανερά συγκινημένη την ώρα που συνάντησε για πρώτη φορά μετά από τόσους μήνες τον σύντροφό της, με τον Μιχάλη Μουρούτσο να της ψιθυρίζει... «λίγο ακόμα».

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ