Μπιτσαξής: «Μελετάμε ακόμη και την αναβολή της επόμενης αγωνιστικής» - iefimerida.gr

Μπιτσαξής: «Μελετάμε ακόμη και την αναβολή της επόμενης αγωνιστικής»

Μπιτσαξής: «Μελετάμε ακόμη και την αναβολή της επόμενης αγωνιστικής»
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Ανοιχτό άφησε το ενδεχόμενο αναβολής της Σούπερ Λίγκα, ο γενικός γραμματέας Αθλητισμού, Πάνος Μπιτσαξής, χθες, μετά τα όσα διαδραματίστηκαν στο ντέρμπι των αιωνίων, κατηγορώντας τις ΠΑΕ ότι ανάβουν οι ίδιες το φιτίλι των επεισοδίων. Ταυτόχρονα παραδέχθηκε ότι τα μέτρα που είχαν πάρει «δεν τους βγήκαν».

Σε δηλώσεις του στη συνδρομητική τηλεόραση, ο γενικός γραμματέας Αθλητισμού, συγκεκριμένα είπε πως: «Δέχομαι την κριτική όσο σκληρή και αν είναι. Δεν είναι η πρώτη φορά που γίνονται επεισόδια στα ελληνικά γήπεδα. Ούτε ήταν δυνατόν σ' ένα πρωτάθλημα με 200 παιχνίδια να μην γίνει το παραμικρό. Από τη μία μέρα στην άλλη δεν γίνονται θαύματα. Ήταν βέβαιο ότι θα υπάρξουν επεισόδια. Για το ντέρμπι είχαμε δύο επιλογές. Να το αναβάλλουμε ή να το διεξάγουμε με αυστηρά μέτρα ασφαλείας. Οι ομάδες και η Λίγκα δεν ήθελαν την αναβολή. Τα μέτρα ασφαλείας δεν μας βγήκαν, είναι φανερό αυτό. Αν είχαμε προχωρήσει στην αναβολή, θα μας κατηγορούσαν για παρέμβαση στα αγωνιστικά δρώμενα. Το φιτίλι το ανάβουν οι ίδιες οι ΠΑΕ, χρόνια τώρα. Πρόσφατα περάσαμε έναν νόμο πολύ αυστηρό, αλλά συναντήσαμε λυσσαλέα αντίδραση από τη Λίγκα και τις ΠΑΕ. Ο Παναθηναϊκός κινδυνεύει με βαριές ποινές. Αν κάποιοι ήθελαν να οδηγήσουν την ομάδα τους σε αυτοκτονία τι να κάνουμε... Μελετάμε όλα τα ενδεχόμενα ακόμα και την αναβολή της επόμενης αγωνιστικής. Θα το δούμε».

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ