Στη Σίφνο για τις προετοιμασίες του γάμου της η Χριστίνα Μπόμπα [εικόνες & βίντεο] - iefimerida.gr

Στη Σίφνο για τις προετοιμασίες του γάμου της η Χριστίνα Μπόμπα [εικόνες & βίντεο]

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Μπορεί ο Σάκης Τανιμανίδης να είναι στον Άγιο Δομίνικο για τα γυρίσματα του Survivor, κάποιος όμως πρέπει να ασχοληθεί και με τις ετοιμασίες του γάμου.

Η μέλλουσα νύφη, Χριστίνα Μπόμπα βρέθηκε μαζί με την κουμπάρα της στη Σίφνο για τις προετοιμασίες του γάμου που θα γίνει την 1η Σεπτεμβρίου στο πανέμορφο νησί.

Sifnos... an island full of light, history, charm and love! #sifnos #sifnosisland #greekisland #summeringreece #blackandwhitedress @marinavernicos @mvernicos

A post shared by Christina Bompa (@chrismpo) on May 27, 2018 at 11:20am PDT

Όπως έχει γίνει γνωστό, ο γάμος θα έχει ρομαντικό ύφος και το νυφικό της Χριστίνας θα είναι διά χειρός Σήλιας Κρηθαριώτη ενώ παρανυφάκια θα είναι τα παιδιά της κουμπάρας της, Μαρίνας Βερνίκου, η οποία έχει δηλώσει: «Έχουμε ξεκινήσει τις προετοιμασίες του γάμου. Η Σίφνος είναι το ωραιότερο νησί και να πηγαίνουν όλοι να το επισκέπτονται. Δεν υπάρχει άγχος».

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ