Ποιος συνθέτης απαγορεύει στον Νότη Σφακιανάκη να ερμηνεύει τραγούδια του -Απειλεί με εξώδικο - iefimerida.gr

Ποιος συνθέτης απαγορεύει στον Νότη Σφακιανάκη να ερμηνεύει τραγούδια του -Απειλεί με εξώδικο

Ο τραγουδιστής Νότης Σφακιανάκης. Φωτογραφία: Ndp photos
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Εξώδικο στον Νότη Σφακιανάκη με το οποίο απαγορεύει την δημόσια εκτέλεση των τραγουδιών του έστειλε ο γνωστός συνθέτης Γιώργος Μουκίδης.

Σε ανάρτησή του χθες στο λογαριασμό του στο facebook, ο συνθέτης γνωστοποίησε αρχικά πως απαγορεύει την δημόσια εκτέλεση των τραγουδιών του από τον γνωστό τραγουδιστή ενώ λίγο αργότερα με νέα ανάρτηση γνωστοποίησε την πρόθεσή του να στείλει εξώδικο. Συγκεκριμένα έγραψε: «Με εξώδικο που θα επιδοθει-κοινοποιηθεί τις αμέσως προσεχείς ημέρες ΑΠΑΓΟΡΕΥΩ την δημόσια εκτέλεση των τραγουδιών μου από τον τραγουδιστή Νότη Σφακιανάκη».


Ο συνθέτης έχει γράψει πολύ γνωστά τραγούδια τα οποία έχει ερμηνεύσει ο Νότης Σφακιανάκης, όπως τα «Ένα γράμμα», «η Στέλλα η Σμυρνιά» και «Μια ματιά σου μόνο φτάνει».

Ο συνθέτης Γιώργος Μουκίδης

Τις τελευταίες ημέρες, ο γνωστός τραγουδιστής έχει βρεθεί και πάλι στο επίκεντρο και έχει δεχθεί πλήθος σχολίων σχετικά με την συναυλία του στα Τίρανα.

Ο συνθέτης, που μετά την κοινοποίηση του εξωδίκου του, δέχθηκε πολλά αρνητικά σχόλια για την απόφασή του αυτή, επέστρεψε δριμύτερος σήμερα επικρίνοντας κι αυτός με τη σειρά του τους θαυμαστές του λαϊκού τραγουδιστή και χαρακτηρίζοντάς τους «πρόβατα».

Συγκεκριμένα έγραψε: «Μετά από όλα αυτά τα «γλυκόλογα» που διάβασα χθες στον «τοίχο» μου και στην σελίδα μου από ορισμένους φάν του «αυτοκράτορα» κατάλαβα τελικά γιατί έκανε τόσο μεγάλη επιτυχία στις τάξεις τους το τραγούδι του πρώην συνεργάτη μου «Πρόβατα».
Έτσι εξηγούνται όλα...!!!
Σας ευχαριστώ πολύ από καρδιάς και Χρόνια πολλά
(μέρα που είναι σήμερα)σε όλους, αγόρια και κορίτσια κάθε ηλικίας και κάθε ευφυΐας....»

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ