Υπόκλιση στον βασιλιά -Μυθικός Λεμπρόν, έπαιξε σε όλο το ματς και έστειλε τους Καβαλίερς στους τελικούς [βίντεο] - iefimerida.gr

Υπόκλιση στον βασιλιά -Μυθικός Λεμπρόν, έπαιξε σε όλο το ματς και έστειλε τους Καβαλίερς στους τελικούς [βίντεο]

Φωτογραφία: ΕΡΑ
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Ο Λεμπρόν Τζέιμς μεγάλωσε κι άλλο τον μύθο του.

Με μια ακόμη ολοκληρωτική εμφάνιση ο «βασιλιάς» πήρε από το χέρι τους Καβαλίερς και τους οδήγησε σε θρίαμβο με 87-79 μέσα στη Βοστώνη και με 4-3 στους τελικούς του ΝΒΑ. Εκεί όπου βρίσκεται ανελλιπώς ο ίδιος από το 2011 και θα αντιμετωπίσει (με μειονέκτημα έδρας) το νικητή του Ρόκετς-Γουόριορς σε μια σειρά που θα αρχίσει τα ξημερώματα της Παρασκευής.

Ο 33χρονος σταρ έπαιξε σε ΟΛΟ το ματς (!) έχοντας 35 πόντους με 8/11 βολές, 9/16 δίποντα και 3/8 τρίποντα, καθώς επίσης 15 ριμπάουντ, 9 ασίστ και 2 τάπες, με μοναδικό ψεγάδι τα 8 του λάθη. Ο Τζεφ Γκριν με 19 πόντους και 8 ριμπάουντ κάλυψε με τον καλύτερο τρόπο το κενό του Κέβιν Λοβ, που μετά την ελαφρά διάσειση που είχε υποστεί στο προηγούμενο ματς δεν αγωνίστηκε.

Οι Σέλτικς προηγήθηκαν νωρίς με +12, αλλά… έχασαν το μυαλό τους, αναλώθηκαν σε προσωπικές προσπάθειες και τα… έσπασαν στα σουτ με 7/39 τρίποντα. Ο Τζέισον Τέιτουμ με 24 και ο Αλ Χόρφορντ με 17 πόντους ξεχώρισαν, αλλά υστέρησαν πολύ ο Τέρι Ροζίερ με 4 πόντους και 2/14 σουτ και ο Τζέιλεν Μπράουν με 13 πόντους και 5/18.

Οι Καβαλίερς τα ξημερώματα της Τρίτης (04:00) θα μάθουν από το Χιούστον αν απέναντί τους θα βρουν τους Ρόκετς του Τζέιμς Χάρντεν ή τους πρωταθλητές Ουόριορς του Στεφ Κάρι.

Πηγή: gazzetta.gr

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ NBA Λεμπρόν Καβαλίερς Σέλτικς τελικοί
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ