Γκάρεθ Μπέιλ: Πρέπει να παίζω κάθε εβδομάδα, θα συζητήσω για το μέλλον μου - iefimerida.gr

Γκάρεθ Μπέιλ: Πρέπει να παίζω κάθε εβδομάδα, θα συζητήσω για το μέλλον μου

Φωτογραφία: AP/ Sergei Grits
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Ο Γκάρεθ Μπέιλ θέλει να παίζει συνέχεια και ήδη μετά τους πανηγυρισμούς για την κατάκτηση του Champions League άρχισε να σκέφτεται το μέλλον του.

«Φυσικά και ήμουν απογοητευμένος που δεν ξεκίνησα. Έτσι, το καλύτερο που μπορούσα να κάνω ήταν να μπω και να κάνω τη διαφορά», είπε ο Ουαλός που σκόραρε δύο φορές στον τελικό κόντρα στη Λίβερπουλ, τη μία με ένα εκπληκτικό ανάποδο ψαλίδι.

«Πρέπει να είναι το καλύτερο γκολ στην καριέρα μου. Αφήνουμε όλους τους άλλους να μιλάνε, αλλά ξέρουμε πόσο πεινασμένοι και αποφασισμένοι είμαστε, κάτι που δείξαμε και σήμερα στο γήπεδο», πρόσθεσε ο Μπέιλ, ενώ αναφερόμενος στο μέλλον, είπε:

«Πρέπει να παίζω κάθε εβδομάδα και αυτό δεν συνέβη φέτος για τον έναν ή τον άλλο λόγο. Θα πρέπει το καλοκαίρι να κάτσω να συζητήσω το μέλλον μου με τον ατζέντη μου και να δούμε τι θα κάνουμε».

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ Γκάρεθ Μπέιλ Champions League
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ