Στέλιος Ρόκκος: «Ο Γιώργος Νταλάρας δεν είναι καραγκιοζάκι» [βίντεο] - iefimerida.gr

Στέλιος Ρόκκος: «Ο Γιώργος Νταλάρας δεν είναι καραγκιοζάκι» [βίντεο]

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Σχετικά με τις απανωτές επιθέσεις που δέχθηκε στις συναυλίες του ο τραγουδιστής Γιώργος Νταλάρας, τοποθετήθηκε ο τραγουδιστής Στέλιος Ρόκκος, σε συνέντευξη που παραχώρησε.

Μιλώντας στην κάμερα της εκπομπής «Κορίτσια για Σπίτι», ο τραγουδιστής Στέλιος Ρόκκος, αναφερόμενος στις επιθέσεις που δέχτηκε κατά τη διάρκεια συναυλιών του ο Γιώργος Νταλάρας, είπε χαρακτηριστικά πως: «Με το Νταλάρα μου φάνηκε λίγο too much. Είναι ένας άνθρωπος που δεν είναι καραγκιοζάκι, που πήρε μια κιθάρα και μας είπε δυο τραγούδια χθες. Είναι τραγουδιστής, έχει τραγουδήσει τη δισκογραφία. Ένιωσα πάρα πολύ άσχημα. Άσχετα αν είμαι φαν του, αν μ αρέσει ή όχι , στους αγώνες είχανε κάποιους καλλιτέχνες μαζί για να πωρώνονται, στους πολέμους είχαν τον τυμπανιστή, δεν βαράς τον τυμπανιστή, δεν χτυπάς τον πιανίστα».

Επίσης, κατά τη διάρκεια της ίδιας συνέντευξης, ο γνωστός τραγουδοποιός μίλησε για τη ζωή του, για το γάμο, τον έρωτα, την κρίση και σιγοτραγούδησε το νέο του κομμάτι «Είμαι δικός σου».

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ