«Ενέσεις» αισιοδοξίας προς όλους τους Έλληνες από τον Δημήτρη Χονδροκούκη - iefimerida.gr

«Ενέσεις» αισιοδοξίας προς όλους τους Έλληνες από τον Δημήτρη Χονδροκούκη

«Ενέσεις» αισιοδοξίας προς όλους τους Έλληνες από το Δημήτρη Χονδροκούκη
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Ο παγκόσμιος πρωταθλητής στο άλμα εις ύψος, Δημήτρης Χονδροκούκης, που την περασμένη Κυριακή έκανε περήφανη όλη την Ελλάδα, αποσπώντας το χρυσό μετάλλιο στο αγώνισμα στην Κωνσταντινούπολη, στέλνει το δικό του μήνυμα αισιοδοξίας σε όλους τους Έλληνες.

Στη συνέντευξη που παραχώρησε στο περιοδικό «Εγώ», συνιστά στους συμπατριώτες του να νιώθουν υπερήφανοι, όπως και ο ίδιος όταν πήρε την πρώτη θέση στους αγώνες της προηγούμενες Κυριακής, και ταυτόχρονα υπόσχεται ότι θα κάνει τα πάντα προκειμένου να επαναλάβει το κατόρθωμά του καλοκαίρι στο Λονδίνο.

Συγκεκριμένα ο Δημήτρης Χονδροκούκης, απευθυνόμενος σε όλους του Έλληνες, τους συνέστησε «Να μη σκύβουν το κεφάλι, να νιώθουν υπερήφανοι που είναι Έλληνες, όπως ένιωσα κι εγώ την ώρα του αγώνα».

Ενώ κατέληξε λέγοντας: «Και να ξέρουν ότι θα κάνω ότι περνά από το χέρι μου να σηκώσω την ελληνική σημαία στο υψηλότερο σκαλί του βάθρου και στους Ολυμπιακούς του Λονδίνου».

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ