«Πόλεμος» στο ΟΑΚΑ μεταξύ οπαδών του Παναθηναϊκού και δυνάμεων των ΜΑΤ - iefimerida.gr

«Πόλεμος» στο ΟΑΚΑ μεταξύ οπαδών του Παναθηναϊκού και δυνάμεων των ΜΑΤ

ΟΑΚΑ
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Συμπλοκές σημειώνονται στο ΟΑΚΑ μεταξύ των οπαδών του Παναθηναϊκού και των δυνάμεων των ΜΑΤ, με τον πετροπόλεμο, αλλά και την χρήση χημικών να έχουν κάνει την ατμόσφαιρα εκρηκτική.


Περίπου 700 φίλοι του Παναθηναϊκού πριν φτάσουν στο ΟΑΚΑ πήγαν έξω από το σπίτι του Γιάννη Βαρδινογιάννη και φώναξαν συνθήματα κατά του μεγαλομετόχου της ΠΑΕ.

Η κατάσταση αρχικά εκτονώθηκε γρήγορα και η προσέλευση των «πράσινων» φιλάθλων στο γήπεδο συνεχίστηκε κανονικά, ωστόσο διάχυτη ήταν η ανησυχία εντός του γηπέδου για τα τεκταινόμενα εκτός αυτού. Τα επεισόδια δεν σταμάτησαν εκεί όμως, καθώς συνεχίστηκαν και εντός του γηπέδου. Δυνάμεις των ΜΑΤ μπήκαν από τη Θύρα 1 και οι οπαδοί τους πέταξαν φωτοβολίδες, ενώ πήραν το κράνος και την ασπίδα ενός άντρα των ΜΑΤ.

Άγριες συμπλοκές μεταξύ κουκουλοφόρων οπαδών και δυνάμεων των ΜΑΤ στις εξέδρες του Ολυμπιακού Σταδίου με 57 προσαγωγές, 12 συλλήψεις και 4 τραυματίες αστυνομικούς, οι δύο έχουν μεταφερθεί στο νοσοκομείο σε σοβαρή κατάσταση.

Στο ημίχρονο του μεγάλου ντέρμπι, ομάδα 60-70 ατόμων, έχοντας καλυμμένα τα πρόσωπά τους, δημιούργησε νέα ένταση δίπλα ακριβώς από τα επίσημα του Παναθηναϊκού, ξηλώνοντας καθίσματα και πετώντας σίδερα στους αστυνομικούς, που απάντησαν με χειροβομβίδες κρότου-λάμψης.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ