Βίασε την κόρη του, προφυλακίστηκε και κρεμάστηκε στο κελί του - iefimerida.gr

Βίασε την κόρη του, προφυλακίστηκε και κρεμάστηκε στο κελί του

Κρεμασμένος στο κελί βρέθηκε ο πατέρας – τέρας που κατηγορείτο για το βιασμό της
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Κρεμασμένος στο κελί του βρέθηκε ο 44χρονος άνδρας από τη Ρουμανία, που είχε προφυλακιστεί ως ύποπτος βιασμού της 20χρονης κόρης του, μετά από καταγγελία της ίδιας.

Συγκεκριμένα ο Ρουμάνος βρέθηκε κρεμασμένος από το σεντόνι που είχε δέσει ο ίδιος, όπως όλα δείχνουν, από το ταβάνι του κελιού όπου κρατείτο στα αστυνομικά κρατητήρια Λεμεσού και με το οποίο είχε σχηματίσει τον βρόχο που τον έπνιξε.

Ο ιατροδικαστής Νικόλας Χαραλάμπους, που κλήθηκε από την Αστυνομία και διενήργησε αυτοψία, απέκλεισε το ενδεχόμενο εγκληματικής ενέργειας.

Τον 44χρονο είχε καταγγείλει η κόρη του, που πρόσφατα βρέθηκε στην Κύπρο για δουλειά, λέγοντας ότι υπό την απειλή μαχαιριού την ανάγκασε, παρά την θέλησή της, να έρθει σε συνουσία μαζί του.

Ο 44χρονος είχε παραδεχτεί σε θεληματική του κατάθεση στην Αστυνομία πως διέπραξε το κακούργημα, αφού, όπως είπε, δεν έλεγχε τον εαυτό του μετά την κατανάλωση αλκοόλ.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ