Γερουλάνος: Η Ελλάδα δεν προχώρησε σε περικοπές, αλλά σε κοινωνική μετάβαση - iefimerida.gr

Γερουλάνος: Η Ελλάδα δεν προχώρησε σε περικοπές, αλλά σε κοινωνική μετάβαση

Παύλος Γερουλάνος
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Για αποκατάσταση της σταθερότητας στην Ελλάδα, έκανε λόγο ο υπουργός Πολιτισμού και Τουρισμού, Παύλος Γερουλάνος, μιλώντας σε εφημερίδα του Βελιγραδίου, για την αναδιάρθρωση χρέους.

Μιλώντας στην σερβική εφημερίδα «Πολίτικα» του Βελιγραδίου που δημοσιεύεται στο σημερινό, κυριακάτικο φύλλο, ο Παύλος Γερουλάνος υποστηρίζει πως «Μετά από μια δύσκολη διετία, στην οποία επλήγη η διεθνής εικόνα της χώρας, η Ελλάδα προχώρησε σε μια απότομη αλλά αναγκαία παρέκκλιση από το προηγούμενο οικονομικό μοντέλο».
«Οι αλλαγές αυτών των διαστάσεων είχαν ως αποτέλεσμα πολλές κοινωνικές δοκιμασίες, άνοιξαν όμως το δρόμο για νέες στρατηγικές οικονομικής και πολιτικής ανάπτυξης. Η Ελλάδα δεν προχώρησε απλά σε περικοπές μισθών για την αποπληρωμή του χρέους, αλλά αφοσιώθηκε ουσιαστικά στην κοινωνική μετάβαση» τόνισε στη συνέντευξη του ο ο υπουργός Πολιτισμού.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ