Καρχιμάκης: «Δημιουργούμε μια νέα δυναμική για νίκη στις εκλογές» - iefimerida.gr

Καρχιμάκης: «Δημιουργούμε μια νέα δυναμική για νίκη στις εκλογές»

Μιχάλης Καρχιμάκης
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Την άποψη πως το βασικότερο αντανακλαστικό του ΠΑΣΟΚ είναι η συσπείρωσή του, εξέφρασε ο γραμματέας του Εθνικού Συμβουλίου του Κόμματος, Μιχάλης Καρχιμάκης.

«Δημιουργούμε μια νέα δυναμική για νίκη στις εκλογές», τόνισε ο γραμματέας του Εθνικού Συμβουλίου του ΠΑΣΟΚ Μιχάλης Καρχιμάκης, σε δήλωσή του για τη σημερινή «μεγάλη δημοκρατική διαδικασία ελεύθερης έκφρασης και συμμετοχής των φίλων και των μελών μας» στην ψηφοφορία για την ανάδειξη νέου προέδρου του Κινήματος.

Ο κ. Καρχιμάκης τόνισε ότι απέναντι σε όσους ορέγονται «μικρό ΠΑΣΟΚ» και κατακερματισμένο πολιτικό σύστημα, το Κίνημα απαντά με τη φωνή της λαϊκής του βάσης ότι «κάθε φορά που η πραγματικότητα μας δοκιμάζει, η συσπείρωση γίνεται το βασικό αντανακλαστικό μας».

«Απαντάμε πως το ΠΑΣΟΚ παραμένει ο πυρήνας του πολιτικού μας συστήματος, είναι εδώ, είναι ενωμένο και είναι δυνατό να σηκώσει το βάρος της ευθύνης για το καλό και της χώρας και της Δημοκρατίας», πρόσθεσε.

Και συνέχισε ο κ. Καρχιμάκης: «Απαντάμε πως η δημοκρατική παράταξη ποτέ δεν κρίθηκε στα εύκολα. Πάντα κρίθηκε στα δύσκολα και στα μεγάλα. Και εκεί μετράμε τις μεγαλύτερες εθνικές νίκες».

Επιπλέον, ο γραμματέας του Εθνικού Συμβουλίου του ΠΑΣΟΚ υπογράμμισε ότι «όταν αλλάζει η πραγματικότητα, αλλάζει και η σκέψη μας» και συμπλήρωσε πως «στο ΠΑΣΟΚ οφείλουμε να αλλάξουμε πολλά, αλλά πάντα με σταθερό προσανατολισμό στον άνθρωπο και στις ανάγκες του».

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ