Χειρουργήθηκε στο κεφάλι ο Κώστας Ευριπιώτης - iefimerida.gr

Χειρουργήθηκε στο κεφάλι ο Κώστας Ευριπιώτης

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Στο κεφάλι χειρουργήθηκε ο Κώστας Ευριπιώτης.

Ενώ ο ηθοποιός ετοιμαζόταν να ανέβει στη σκηνή του θεάτρου Αθηνά, με την πετυχημένη παράσταση «Πολυτεχνίτης κι ερημοσπίτης», σύμφωνα με την Espresso, βρέθηκε ξαφνικά χειρουργείται μετά από σοβαρό πρόβλημα που του εμφανίστηκε στο κεφάλι.

«Στις πρόβες άρχισε να φαίνεται πως κάτι δεν πήγαινε καλά, αφού είχε έντονους πονοκεφάλους και ξεχνούσε τα λόγια του ρόλου του. Έτσι χρειάστηκε να πάει στον γιατρό να δει τι συμβαίνει. Δυστυχώς η κατάσταση της υγείας του ήταν τέτοια που έπρεπε να νοσηλευτεί και αμέσως να χειρουργηθεί. Καταλαβαίνετε ότι όταν συμβαίνουν τέτοια ξαφνικά με την υγεία μας, η αγωνία όλων φτάνει στο ζενίθ. Κι αυτό που μετράει πλέον δεν είναι η δουλειά, αλλά το πως θα ξεπεραστεί το πρόβλημα. Ο Κώστας είναι παλικάρι», δηλώνει πηγή στην εφημερίδα και προσθέτει η επέμβαση του ηθοποιού πήγε καλά. Θα χρειαστεί, ωστόσο, να παραμείνει στο νοσοκομείο για ένα διάστημα κι έπειτα στο σπίτι να αναρρώσει. Μάλιστα, ο Κώστας Ευριπιώτης ζήτησε από μόνος του να αποδεσμευτεί από την παράσταση προτού κάνει το χειρουργείο, γνωρίζοντας τη σοβαρότητα της κατάστασής του.

Χειρουργήθηκε στο κεφάλι ο Κώστας Ευριπιώτης  | iefimerida.gr 0
Χειρουργήθηκε στο κεφάλι ο Κώστας Ευριπιώτης  | iefimerida.gr 1
Χειρουργήθηκε στο κεφάλι ο Κώστας Ευριπιώτης  | iefimerida.gr 2
Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ Κώστας Ευρυπιώτης
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ