Συνελήφθησαν πέντε άτομα για κατοχή και διακίνηση πλαστών χαρτονομισμάτων - iefimerida.gr

Συνελήφθησαν πέντε άτομα για κατοχή και διακίνηση πλαστών χαρτονομισμάτων

Συνελήφθησαν πέντε άτομα για κατοχή και διακίνηση πλαστών χαρτονομισμάτων
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Πέντε άτομα συνελήφθησαν στην Σπάρτη με την κατηγορία της κατοχής και κυκλοφορίας παραχαραγμένων χαρτονομισμάτων, κατά τη διάρκεια ελέγχου της ομάδας ΔΙΑΣ σε Ι.Χ. αυτοκίνητο.

Συγκεκριμένα συνελήφθησαν πέντε άτομα, δύο άνδρες, 48 και 32 ετών, καθώς και τρεις γυναίκες, 29, 39 και 28.

Στην κατοχή τους βρέθηκαν και κατασχέθηκαν συνολικά το χρηματικό ποσό των 1.560 ευρώ, αποτελούμενο από 28 χαρτονομίσματα των 50 ευρώ και οκτώ χαρτονομίσματα των 20 ευρώ, τα οποία έφεραν σοβαρές ενδείξεις πλαστότητας.

Επιπλέον, από την αστυνομική έρευνα προέκυψε ότι ο 48χρονος επιχείρησε, ανεπιτυχώς, να ανταλλάξει σε περίπτερο της πόλης, ένα πλαστό χαρτονομίσματα των είκοσι ευρώ.

Κατά τον έλεγχο, εκτός από τα παραπάνω χαρτονομίσματα, τα οποία κατασχέθηκαν και θα αποσταλούν για εργαστηριακή εξέταση, επιπλέον κατασχέθηκαν, το χρηματικό ποσό των 1.340 ευρώ, ως προϊόν εγκλήματος, καθώς και μία πλαστή ελληνική ταυτότητα.

Οι συλληφθέντες θα οδηγηθούν στον εισαγγελέα Σπάρτης.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ