Ανανέωσε με την Τότεναμ ο Ποκετίνο - iefimerida.gr

Ανανέωσε με την Τότεναμ ο Ποκετίνο

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Συνεχίζουν μαζί Τότεναμ και Μαουρίσιο Ποκετίνο, καθώς ο αγγλικός σύλλογος ανακοίνωσε χθες (24/5) ότι ο Αργεντινός τεχνικός υπέγραψε νέο πενταετές συμβόλαιο με τους «πετεινούς».

Η νέα συνεργασία των δύο πλευρών λήγει το 2023, ενώ ανανεώθηκαν και τα συμβόλαια των συνεργατών του Ποκετίνο. Η σχετική ανακοίνωση των «Σπερς» για τον παλαίμαχο διεθνή αμυντικό, ο οποίος πρόσφατα ξεπέρασε τους 200 αγώνες ως προπονητής στην Premier League, τονίζει ότι «... μας οδηγεί στο νέο μας παγκόσμιας κλάσης στάδιο με άλλη μια σεζόν ποδοσφαίρου στο Champions League».

Ο πρόεδρος της Τότεναμ, Ντάνιελ Λίβι, δήλωσε: «Είμαι ενθουσιασμένος που συμφωνήσαμε ένα νέο συμβόλαιο με τον Μαουρίσιο. Βρισκόμαστε σε ένα εξαιρετικό ταξίδι και οι καιροί μπροστά μας φαίνονται ακόμη πιο συναρπαστικοί, καθώς ο σύλλογος μπαίνει στην επόμενη φάση στην ιστορία του.

Ο Μαουρίσιο έχει αναθρέψει ένα απίστευτο πνεύμα στην ομάδα και έχει αγκαλιάσει ένα στιλ παιχνιδιού που οι φίλαθλοί μας έχουν αγαπήσει να παρακολουθούν. Ξέρω ότι θα καλωσορίσουν αυτή τη δέσμευση του Μαουρίσιο».

Από την πλευρά του, ο Ποκετίνο τόνισε στην ιστοσελίδα του συλλόγου: «Αισθάνομαι τιμή που υπέγραψα ένα νέο μακροχρόνιο συμβόλαιο, καθώς πλησιάσουμε μια από τις πιο σημαντικές περιόδους στην ιστορία του συλλόγου, και που είμαι ο προπονητής που οδηγήσει αυτή την ομάδα εντός του νέου, παγκόσμιας κλάσης σταδίου μας.

Αυτός είναι μόλις ένας από τους παράγοντες που καθιστούν αυτή τη δουλειά ως μία από τις πιο συναρπαστικές στον κόσμο του ποδοσφαίρου και ήδη κάνουμε σχέδια για να διασφαλίσουμε ότι θα συνεχίσουμε να "χτίζουμε" πάνω στο σπουδαίο έργο, στο οποίο έχουν συμβάλλει όλοι τα τελευταία τέσσερα χρόνια.

Ο Ντάνιελ και εγώ μιλήσαμε εκτενώς για τις φιλοδοξίες μας γι' αυτόν τον ποδοσφαιρικό σύλλογο. Και οι δύο μοιραζόμαστε τις ίδιες φιλοσοφίες για να καταφέρουμε να φτάσουμε σε μακροπρόθεσμη, βιώσιμη επιτυχία. Αυτός είναι ένας ξεχωριστός σύλλογος.

Προσπαθούμε πάντα να είμαστε δημιουργικοί με τον τρόπο που εργαζόμαστε, τόσο εντός όσο και εκτός αγωνιστικού χώρου, και θα συνεχίσουμε να μένουμε πιστοί στις αρχές μας, προκειμένου να καταφέρουμε να φτάσουμε στις επιτυχίες που αξίζει αυτός ο σύλλογος».

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ Τότεναμ ΜΑΟΥΡΙΣΙΟ ΠΟΚΕΤΙΝΟ
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ