Coco Neige: Η Μάργκοτ Ρόμπι έκανε το ντεμπούτο της ως πρόσωπο της Chanel - iefimerida.gr

Coco Neige: Η Μάργκοτ Ρόμπι έκανε το ντεμπούτο της ως πρόσωπο της Chanel

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Η οσκαρική Μάργκοτ Ρόμπι, παρότι καλοκαίρι, ντύθηκε ζεστά και πόζαρε στο φακό του Karl Lagerfeld.

Οπως ανακοινώθηκε πριν λίγο καιρό, η Μάργκοτ Ρόμπι είναι το νέο πρόσωπο της Chanel και ήρθε η ώρα να κάνει το ντεμπούτο της: Πόζαρε στο φακό του γάλλου μόδιστρου για την ολοκαίνουρια συλλογή της Chanel, Coco Neige.

Για την τόσο διαφορετική συλλογή αυτή, η οσκαρική ηθοποιός ντύθηκε... ζεστά, έβαλε και το κομψό καπέλο της και πόζαρε με φόντο τον συννεφιασμένο ουρανό.

Η συλλογή Coco Neige της Chanel που κάνει για πρώτη φορά το ντεμπούτο της φέτος, είναι μια συλλογή αφιερωμένη στα χειμερινά σπορ, το χιόνι και φυσικά το après-ski ντύσικο και στιλ.

Περιλαμβάνοντας ρούχα ειδικά για τα σπορ στο βουνό αλλά και άλλα που άνετα μπορούν να φορεθούν το χειμώνα στην πόλη, η κολεξιόν εξερευνά τον κόσμο του σκι με την κλασική και συνάμα μοναδική κομψότητα της Chanel.

Και κάπως έτσι, οι κλασικοί κώδικες της Chanel είναι παρόντες και στη Coco Neige συλλογή της Chanel: Ανδρόγυνες δημιουργίες, τουίντ και δέρμα αλλά και οι κλασικές διχρωμίες είναι όλα παρόντα αλλά βέβαια στην πιο... σπορ εκδοχή τους!

Δημιουργίες που συνδυάζουν το σατέν, μαλλί, τουίντ, βελούδο και φυσικά ντένιμ και δέρμα με αδιάβροχα υλικά, διαθέτουν ειδικές ραφές και ενισχυμένη προστασία για να προστατεύουν τις κυρίες που θα τα επιλέξουν.

Και φυσικά, η καμπάνια η οποία και αυτή είναι δια χειρός Κarl Lagerfeld δεν θα μπορούσε παρά να αντικατροπτίζει αυτό το χαρούμενο και αναζωογονητικό πνεύμα. Το φόντο, δεν ήταν άλλο από τον γαλάζιο μεν, γεμάτο σύννεφα δε, ουρανό, πάνω από τα σαλέ στις κορυφές των βουνών. Η ίδια η Μάργκοτ Ρόμπι με ύφος χαρούμενο αλλά και... παιχνιδιάρικο και με το αέρα να της παίρνει τα μαλλιά, πόζαρε φορώντας ένα ιδιαίτερο και φυσικά πολύ ζεστό πουλόβερ.

«Αυτή η φωτογράφιση ήταν μια από τις μεγαλύτερες εμπειρίες της καριέρας μου. Η ενέργεια και η ατμόσφαιρα στη φωτογράφιση ήταν τόσο υπέροχη, η συνεργασία άψογη. Ένα από τα πρώτα πράγματα που μου είπε ο Karl Lagerfeld ήταν ότι δεν πρέπει ποτέ να παίρνουμε τους εαυτούς μου πολύ σοβαρά. Έχει ένα δημιουργικό μυαλό, ξέρει ακριβώς τι θέλει και το ένα κλικ έπεφτε μετά το άλλο. Ήταν καταπληκτικό. Ο Karl Lagerfeld είναι πρωτοπόρος της δημιουργίας. Ήξερα ότι ήταν ιδιοφυΐα, αλλά περνώντας χρόνο μαζί του, κατάλαβα ότι απλά είναι ένας θαυμάσιος άνθρωπος», είπε μεταξύ άλλων η οσκαρική ηθοποιός μιλώντας για την εμπειρία της αυτή...

Coco Neige: Η Μάργκοτ Ρόμπι έκανε το ντεμπούτο της ως πρόσωπο της Chanel  | iefimerida.gr 0

Η συλλογή Coco Neige της Chanel θα βρίσκεται στις μπουτίκ από τον ερχόμενο Ιούλιο, ενώ μέσα στον Ιούνιο ο γαλλικός οίκος μόδας θα αποκαλύψει τις 19 δημιουργίες που περιλαμβάνει.

Για όσους βιάζονται και θέλουν να μάθουν κάποια από τα χαρακτηριστικά της συλλογής αυτής, αξίζει να αναφέρουμε ότι περιλαμβάνει δημιουργίες που συνδυάζουν το σατέν, το μαλλί, το τουίντ, το βελούδο και φυσικά το ντένιμ και το δέρμα με αδιάβροχα υλικά, διαθέτουν ειδικές ραφές και ενισχυμένη προστασία, αφενός για να προστατεύουν τις κυρίες που θα τα επιλέξουν για να κατέβουν τις πλαγιές, αλλά αφετέρου και για να τις βοηθήσουν να απολαύσουν το καφέ και το ποτό τους στις βεράντες των σαλέ, ανενόχλητες από το κρύο.

Όσο για το χρώματα, η διχρωμία του άσπρου-μαύρου που κυριαρχεί, σπάει με το μπλε και το φούξια.

Φυσικά και οι υπόλοιποι κώδικες της Chanel είναι παρόντες και σε αυτή, την Coco Neige συλλογή: Καμέλιες, πλεξούδες, γιακάδες και οι τσέπες στις στολές εμφανίζονται και θυμίζουν τη... Chanel υπογραφή της κάθε μιας απο τις 19 δημιουργίες για τα κρύα του βουνού.

Κάθε ρούχο έχει κατασκευαστεί για να διευκολύνει τις καταβάσεις στις πλαγιές των βουνών, επιτρέποντας τη μέγιστη άνεση και μεγάλη ελευθερία κινήσεων.

Οι ψηλοί γιακάδες των μπουφάν προστατεύουν από τον άνεμο, τα παντελόνια και οι σαλοπέτες τονίζουν όμορφα τα πόδια, ανοίγουν πάντα προς τα κάτω για να καλύψουν τις μπότες του σκι, ενώ τα μπουφάν καλύπτουν τέλεια τη μέση για να αποφεύγονται τα κρύα.

Τα ελαφριά πουλόβερ έχουν έναν... υπαινιγμό παιδικών αναμνήσεων, τα γιλέκα έχουν μοτίβα βουνών, τα πλεκτά είναι χοντρά και με υπέροχες πλέξεις και είναι διακοσμημένα με... νιφάδες χιονιού φυσικά!

Γάντια από σουέτ, ντένιμ καπέλα, νάιλον καπέλα και μάλλινα και μάλλινοι μπερέδες, αποτελούν τα κομμάτια που άνετα θα μπορούσα να φορεθούν και στην παγωμένη πόλη.

Όσο για τα παπούτσια, δίχρωμα μποτάκια με γάντζους για το βουνό με κορδόνια από τουίντ ή νάιλον και μπότες με γούνα, έχουν όλα τους σχεδιαστεί για να κάνουν πιο άνετες αλλά και πιο σικάτες τις βόλτες στα χειμερινά θέρετρα.

Οι τσάντες άλλοτε πλάτης, άλλοτε μεγάλες shopping bags φτιαγμένες από νάιλον για τις βόλτες στο χιονοδρομικό, ενώ η κλασική 11.12 σε σουέντ με μάλλινα χέρια για να κάνουν τις εμφανίσεις στα θέρετρα ιδιαίτερες και φυσικά κομψές.

Οσο για τα απαραίτητα στο βουνό γυαλιά ηλίου σχεδιάστηκαν ειδικά για την περίσταση και περιλαμβάνουν ένα σκελετό τύπου πιλότου με φακούς από λευκόχρυσο 18 καρατίων που εγγυώνται τη μέγιστη προστασία από τις επιβλαβείς ακτίνες του ηλίου. Γυαλιά τα οποία είναι φτιαγμένα από τιτάνιο για να εξασφαλίζεται η αντοχή τους στις ενδεχόμενες πτώσεις και να προστατεύεται το δέρμα από το κρύο. Αφαιρούμενα καλύμματα σε μαύρο, λευκό, βυσσινί, κυπαρισσί και γκρι μπλε προσδίδουν ξεχωριστό στιλ. Και για τις στιγμές χαλάρωσης, γυαλιά με φακούς καθρέπτες και σκελετό από καπιτονέ δέρμα με το διπλό CC να δεσπόζει στο πλάι.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ chanel Coco Neige Μάργκοτ Ρόμπι
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ