Τελικός Champions League: Χωρίς Τσάμπερλεϊν στο Κίεβο η Λίβερπουλ [εικόνες]

Από το αεροδρόμιο «John Lennon» έφυγαν οι ποδοσφαιριστές της Λίβερπουλ με προορισμό το Κίεβο της Ουκρανίας για τον 63ο τελικό του Champions League το Σάββατο με την Ρεάλ Μαδρίτης.

Οι ποδοσφαιριστές υπέγραψαν αρκετά αυτόγραφα στους φιλάθλους της ομάδας που τους περίμεναν στο αεροδρόμιο, ενώ το εκπληκτικό ήταν πως στην πύργο ελέγχου υπήρχαν τόσο πανιά με το «Allez Allez» το οποίο είναι σύνθημα των οπαδών της ομάδας, αλλά και ένα μήνυμα για τους παίκτες από τους υπάλληλους του αεροδρομίου το οποίο έγραφε: «Καλή επιτυχία Λίβερπουλ».

Οι «ρεντς» ολοκλήρωσαν την προετοιμασία τους επί αγγλικού εδάφους διχώς κάποιο απρόοπτο και πέρα από την γνωστή απουσία του μακροχρόνια τραυματία Τσάμπερλεϊν ο Γιούργκεν Κλοπ δεν έχει να διαχειριστεί κάποιο άλλο πρόβλημα ενόψει του σπουδαίου παιχνιδιού με αντίπαλο την Ρεάλ Μαδρίτης.

Διαθέσιμοι βέβαια οι τρεις «δαίμονες» της επίθεσης Σαλάχ, Φιρμίνο και Μανέ, ενώ παρών είναι και ο Εμρέ Τσαν, πιθανώς στην τελευταία του αποστολή με την Λίβερπουλ.

Αναλυτικά οι 24 παίκτες που επέλεξε ο Κλοπ: Κάριους, Κλάιν, Φαν Ντάικ, Βαϊνάλντουμ, Λόβρεν, Μίλνερ, Φιρμίνο, Σαλάχ, Χέντερσον, Κλαβαν, Μορένο, Μανέ, Λαλάνα, Μινιολέ, Τσαν, Ρόμπερτσον, Ινγκς, Σολάνκε, Φίλιπς, Τζόουνς, Ουόρντ, Γούντμπερν, Καμάτσο, Αλεξάντερ-Άρνολντ.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ Λίβερπουλ τελικός Champions League

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ