Ξαναγυρίζει στο ΠΑΣΟΚ η Μιλένα Αποστολάκη [δήλωση] - iefimerida.gr

Ξαναγυρίζει στο ΠΑΣΟΚ η Μιλένα Αποστολάκη [δήλωση]

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Το δρόμο για την επιστροφή της στο ΠΑΣΟΚ και τα ψηφοδέλτιά του άνοιξε σήμερα η ανεξάρτητη βουλευτής της Β' Αθήνας Μιλένα Αποστολάκη, συμμετέχοντας στις εσωκομματικές διαδικασίες για την ανάδειξη του νέου προέδρου στο ΠΑΣΟΚ.

Αμέσως μετά, δήλωσε: «Ολοι ξέρουμε ότι σήμερα, τίποτα στη χώρα μας δεν είναι όπως χθές. Ούτε η ίδια η Ελλάδα, ούτε οι πολίτες, ούτε και το ΠΑΣΟΚ. Το ΠΑΣΟΚ είναι αποφασισμένο να κάνει μια νέα αρχή. Μια επανεκκίνηση. Σε αυτή την τόσο δύσκολη, αλλά και τόσο αναγκαία προσπάθεια για τη χώρα αισθάνομαι την ανάγκη να δώσω το παρόν για την παράταξη με όλες μου τις δυνάμεις.»

Η επιλογή αυτή της κυρίας Αποστολάκη -προσήλθε να ψηφίσει στην Καισαριανή- προφανώς δεν είναι ανεξάρτητη με την πολύ καλή σχέση που πάντα διατηρούσε με τον κ. Ευάγγελο Βενιζέλο που οποίου, πριν καν γίνει βουλευτής, υπήρξε σύμβουλος στο υπουργείο Ανάπτυξης.

Εκτιμάται ότι αν υπάρξουν και άλλες αντίστοιχες κινήσεις από άλλα στελέχη, τότε ο νέος πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ ενδεχομένως να επαναξετάσει τη στάση του απέναντί τους.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ